Yabancıdan 280 milyon dolarlık alım
2009 yılı Mayıs ayında yabancı yatırımcılar borsa hisse senedi piyasasında net 280 milyon 197 bin 292 dolarlık alım gerçekleştirdi. İMKB verilerine göre, yabancı banka, aracı kurum veya şahıs nam ve hesabına gerçekleştirilen alım işlemleri 4 milyar 390 milyon 578 bin 537 dolar oldu. Aynı ayda satım işlemleri ise 4 milyar 110 milyon 381 bin 245 dolar şeklinde oluştu. Böylece toplam işlem hacmi 8 milyar 500 milyon 959 bin 782 dolara geldi.
adamların acelesi var,,, haziran bitmedendüşürüp tekrar yükseltecekler,,,
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
725 kısalar kavır...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bende öyle bişey düşünüyordum tamdaşimdi acilen bir iki günde 38000-40500 aralığına inen vob rakamları, aynen tekrear 42000-43000 civarına atak yaptırılır ve sonrasında yatayda tutulur, vade sonunda duruma göre istenilen yerden kapatılır, bugün düşüşte ısrar etmeleri bu ihtimali gündemime sokmakta
saygılar....
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri