''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
garanda sert düşüşe başlarsa satışlar sertleşir sanırım yarında garanla basarlar
tüm kağıtlara aynı anda satış nası geliyoranında hepsi düştü puhahahahah üwwwwwwwwwwwwwww sözbirliği etmişcesine aynı saniye üwwwwwwwwwwwww
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
aralik vade 87400 kapatir tahmnim..ehehehehe..düşeen bir tekmede sen vuracann...ah aha ha..lonkk neymiş ya..hasta etmesinler adamı...şort tabiki şort bir tanem... neymiş güçlü vob emperyal Türkiyeymiş..peeee..rüyanda mı gördün...ahahahah
BANGA mühim
Kısayı bunun için seviyorum işte uzundaki gibi nazlı nazlı vermiyorlar puanları, oyuna gerek yok birkaç barda işi hallediyorlar...Vışşş....![]()
Garan günlük...
![]()
craşhynnnn göçüyoz çakıllıyoz endeks patates oluyo![]()
Astiii nerdesin ya 5 liklerde pupu lar var![]()
Bu geceye pozla girmeye cesaretim yetmeyecek galiba... üvvv... Bakarsın yarın 95.000 açmış... Ya da bakarsın 75.000 açmış...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Kraşigraf....Reloaded....memü...üwwww
TGG 2 ye düştü...New turn on the way...ttikkatatttttt
Bu ekspert edvaysır ın sembol tanımlama ve peşpeşe aynı sinyalden verebilmesine bayılıyorum, st den farklı olarak...ula aaloo bak sat diyorum kime diyorum bek yine diyorum diyomuş kbi oluyo..ahahahaah..
kraşi..eynseynç
BANGA mühim
Asti bugün sabah sana dememişmiydim göçcez diye![]()
Dow 11080 ni kırsın bu gece 10920 lere yelken açar biz tatilden dönesiye...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri