Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Abi o veri konusununda daha önce pek deneyimim olmadı ama mutlaka onunda bi yolu vardır.O veri konusunda metastock versiyonları arasında bile farklılık olabiliyor gözlemlediğim kadarıyla.Mesela vobixin eklediği son metastock verisinde 01.07.2010'a kadar olanda, bikaç testten sonra datalar bozuluyodu nedense.İşletim sistemini ve ms versiyonunu değiştirdim artık bozulmuyor
5 dakkalık veri enteresan şu an matrikseten son 4 ayı yükleyip ms downloaderdan excele dökelim diyelim sonra daha önceki düzgün ve 2008 den bu bu yana olan veriyi excele çevirelim ve ilk çevirdiğimiz son 4 ayıda uzun süreli excel dosaysı ile birleştirelim sonra excelden metastock datası yaratmaya çalışalım her şey tamam sorun yok.,, fakat ms downloader var olan birleşmiş ve düzgün excel datasını meta formatına çevireince hata veriyor ve belli bi satıra kadar meta datası oluşturuyor.. hatanın detaylarına bakınca ifade missing date olarak gözüküyor ama halbuki yok tuhaff... bundan vazgeçip ms downloaderda merge yapmaya çalıştığınızda veri birleşemiyor data fields are different olayı, bundan vazgeçip matriskten direk üzerine yazdırırsanız tarihsel olarak birleşmiş gözükmesine rağmen data çöküyor.. tuhaff![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
merhabalar
ben şu an ms downloader dan 5 dakikalık data aktarıp
ms da sistem takip etmeye çalışıyorum
15 dakikalık bir sistem kurarsam ms downloader dan aldığım 5 dk lık verileri
15 e çevirerek kullansam sağlıklı oluır mu
sanki ms downloader gelen data larla 15 dk lik sistem çok sağlık çalışmıyor gibi bir şey hatırlıyorum
tecrubesi olan , yada kullanan var mı
ms de 15 daklıklar 5 daklıklardan türetilir..
piyasa 9;15 de açılır..5 dakika sonra yani 9,20 de ilk bar oluşur..
saonraki 15 lik barlar 9;35 9;50 diye devam eder..
çalışmasında problem yok..ama dediğim gibi barlar 5 dakika sonra atar..
ona kalırsa tam olarak 15 in katında bile atsa,piyasa 17;35 kapandığı için; 17;30 ve 17;35 de olmak üzere 2 bar oalacaktı..durum bu..
arkidişler MAC de metastock çalışmıyormu yuaw![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Hemü de ne biçim.... Bakınız:
http://emini-watch.com/recommended/t...tware-for-mac/
merhaba üstatlar
benim şöyle bi sorum var cevaplarsanız sevinirim.msdownloaddan vob verilerini aldık 5 dk 60dk günlük olarak.bunları metastocta açmaya çalıştığımda sadece günlük açılıyor 5 dk ve 60 dk boş gözüküyor .5dk ve 60 dk verileri nasıl görebilirim.teekkürler.
eğer kullandığınız MS EOD ise yani sadece gün sonu verileri kullanıyorsa alt periyotlara ait grafikleri açamazsınız.
C sürücüsü altında MSDATA diye bir klasör oluşur o klasör içinde 5-60-SEANS-GUN verileri varsa ve bunları MS FILE dan açamıyorsanız dediğim gibidir muhtemlen.bunun için MS PRO REAL-TIME kullanmanız gerekiyor.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri