cafer bez getir dedirtecekler galibaburdan aşağılara dönmez ise
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Hacikaya
yaw q7 nin fiyatını bilmiyorum ama yukardaki OTO nun 150,000 EUR versiyonu var..Yani q7 den daha ucuz muhtemelen..pek de mütevaziyiz..
ha ama haklısın...gızım 500, 000 eurluk duruyo tipi şekli şemali..bir de not: aynı teknik donanım ve konfora sahip bmw ve mercedes lere göre %30-45 arası daha ucuz mui jaguarlar..üühühüüh...Alman arabalarını sevmiiimmmm, ingiliz arabalarını seviiiiimmmm.....klodya şeffır ı da sevmiiim, ancelina coliyi seivvvvviimm..üügüühühüühühüh..alman arabaları, ayne almanca gibi, kaba ve abartılı gösterişli..üwww
BANGA mühim
beyler bir el atalım kırılsın artık![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
selpatros gel otur abi iki tur atak boğazda
![]()
BANGA mühim
ulen sıktın he kıracaksan kır artık şunu milleti paranoya yaptın be düşmeyecem diye kandırma beniama dediğim gibi 89500 bi anda kırması çok zor
Böyle vade kapanışı mı olur **.. Nerde o eski kapanışlar... Derinlik gizli oldu diye artık oyun oynamak zorunda hissetmiyorlar kendilerini galiba... Derinlik tekrar açılsın, adam gibi vade kapanışı olsun... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
5dk'lık long çakınca short'ları kapattım... Tekrar kırmızı görürsem çakarım kafasına... 90 üstüne çıkabilirse long da açabilirim... Herşeye rağmen kıvrak hareketler bekliyorum artık, 15dk yavaş kalabilir..
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
kıracaksalar bi anda kıracaklardır uzun bir mumla yada tersi yukarı yapacaklarsada![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri