taraftar değiliz vobcuyuz babında...Renkosisdediğim bu ultra yavaş koala al verirse hiç düşünmem şortları flaterim...TGG 2 ye çıktığı için fiyatlar denge noktasına geldi, bir tarafa büyük hareket olacak diye düşünebiliriz..Bana sorarsanız al veremeyecek..histemden ziyade MFI nın pozisyonu bana öyle düşündüri...sincerely
BANGA mühim
eh..şükür diyelim..düne göre portfoy zararda amma şort taşımanın maliyetini gün içi şort kavır ve reşort ile 575 pian iyileştirdim..her zamanki gibi gece herzamankinden farklı bir graş bekliyorum DOW dan...hörmetler...long live koala
BANGA mühim
İyi günler patronas el salvadores, Arena'ya hoşgeldiniz![]()
flandır kontu randır beklenenden güçlü çıktı..Manzara net..Kırımızı indik (97600) üzeri günlük kapanış olursa bir kaç gün yukarı olması muhtemel...96500 altında kapanıuş olursa bir kaç gün aşağı...Teknik olarak aşağı %51 şu an amma şu müzakere olayı pat diye gündeme oturabilir..dün ters indikatör besilileri dinledim..olumsuzlar maalesef...müzakere mevzusundan bahseden yok..varsa yoksa efenim TCMB munzam karşılıkları arttırabilir ve bu borsayı kötü etkiler...peeehh.. 2 saat yokum
BANGA mühim
şortlar için ekstra gıllandırma
BANGA mühim
makas 0 olmuşyala
BANGA mühim
filat ve makul long...
BANGA mühim
"müzakereciyiz" hacı... zaten bakan da açıkladı, üzerine beton dökülmüş petrol kuyularından yeniden petrol çıkarmaya başlamışız... akçakoca dada petrol çıktı mı...hehehehe..vob the strongest
BANGA mühim
ehmm..tobo olabilir..üstelik iki başlı..iki kafa olmuş..çift diple beraber..hehe..üww..yine de genişş stopu yazdım toplantıya kaçtım..bye
BANGA mühim
850 den biraz daha lonkk..Allah ım sen long gontratların günahını affet..amin
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri