Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
uzun ortalama çok şık çalıştı..
![]()
Deme öle dostum allah razı olsun ben kacırdım sıstemıde her işte vardır bi hayır 650 Flat kaldım 275 geldi Neden 15 dk Alda idi 43150 sat verıcektı karesi cıktı SAT çıkmadı yıne flat kaldım Gerçi seytanın bol oldugu yerder hayır aramak N kadar dogru bılemem ama dow artı yapar gibi geliyor...
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
iyi tatiller..ben gider..
Veriden biraz önceki yazım
Bunları yazdım veri öncesi matriks nakavt her yer sarardı maus çalışmıyor aracı kurum ekranım açık ama matriks kitlendiği için hiç bir şey yapamadım iş bittikten sonra her şey çalışmaya başladı ama atı alan Üsküdarı çoktan geçmişti valla nasip ten ötesi yok veriden önce uzundum yeni kısa yapmıştım.Şimdi ise 43550 aldığım kısaların yarısını 43325 kapadım gerisi geceye bekliyor
Geceye kısa
haftasonu flat..
yeni kısa için artık günlük ortalama ihlalini beklerim ben ( 43100 )
iyi tatiller herkese..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri