Sayfa 675/13018 İlkİlk ... 17557562566567367467567667768572577511751675 ... SonSon
156216 sonuçtan 8.089 ile 8.100 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Usd Yen 106 70 çok Kötü Bi Veri Gelmezse çikisa Devam Etmemiz Gerekir Dax Ne Kadar Gap Kapatir Biz Ne Kadar Uyariz Bilmiyorum Usd Yen Artiyken Ve Gün Içi Düssek De Tekrar çiks Yapiyoruz Ve Dow Da Iyi Oluyor Genelde Bakalim

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Usd Yen 106 70 çok Kötü Bi Veri Gelmezse çikisa Devam Etmemiz Gerekir Dax Ne Kadar Gap Kapatir Biz Ne Kadar Uyariz Bilmiyorum Usd Yen Artiyken Ve Gün Içi Düssek De Tekrar çiks Yapiyoruz Ve Dow Da Iyi Oluyor Genelde Bakalim

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

11200 geçilmeden 11400-450 sorunlu bölgeye gidilemez, yine 11200 geçilmeden 43700 de geçilemez diye düşünerekten aşağıdan longlamak üzere 43675 den kısaldım sabahleyin.
    Dowda görülecek minimum seviyenin bu aralar için (10550 ki kırılması çok zor ve 10750 desteklerinden) bir önceki destek 10953 ün 53 puan altı 10900 olduğunu düşünüyorum. Yukarıda ise 11434 ün geçilmesi için daha önce de söylediğim gibi yeni iyi bir habere ihtiyaç vardır. Spot bandımız kırılana kadar 35000-36000 dir.

Sevgiler.
    Konu jelibon tarafından (14.07.08 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

11200 geçilmeden 11400-450 sorunlu bölgeye gidilemez, yine 11200 geçilmeden 43700 de geçilemez diye düşünerekten aşağıdan longlamak üzere 43675 den kısaldım sabahleyin.
    Dowda görülecek minimum seviyenin bu aralar için (10550 ki kırılması çok zor ve 10750 desteklerinden) bir önceki destek 10953 ün 53 puan altı 10900 olduğunu düşünüyorum. Yukarıda ise 11434 ün geçilmesi için daha önce de söylediğim gibi yeni iyi bir habere ihtiyaç vardır. Spot bandımız kırılana kadar 35000-36000 dir.

Sevgiler.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    84
    Toplam Teşekkür
    54 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni düşen median line trendimizde gün ve hafta sonu.....

Üstbantı kırarak yeni bir kanal açmadığı sürece Ağustos vade düşen trenddedir.

Median Kanallarda bugün :

Daha önce belirlediğimiz düşen kanalın üst bantını kırarak yeni bir yükseliş kanalı açtık. Ancak bu yükseliş kanalının da orta bantından dönmüş durumdayız. Önceki kanalı çizgi çizgi gösterdim.

Aynı nokta olası bir yeni daha az eğimli düşüş kanalının üst bantına da tekabül ediyor. Bir süre hangi yönde olacağımızı kestiremiyorum. İlk etapta yükselen kanalın alt, düşen kanalın orta bantlarının ya da üst bantlarının kesişim noktasının yön belirlenmese bile hedef tahtasında olduğunu söyleyebiliriz.

İyi tradeler.

Konu hdioxyde tarafından (14.07.08 Saat 12:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: grafik peryodunu yanlış yazmışım
    Yukardaki mesajım herhangi bir analiz içeriyorsa, bilmelisiniz ki yazdıklarım sadece ve sadece görebildiklerimdir.
    Okurken 3 numara miyop olma ihtimalimi lütfen gözardı etmeyin.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    84
    Toplam Teşekkür
    54 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni düşen median line trendimizde gün ve hafta sonu.....

Üstbantı kırarak yeni bir kanal açmadığı sürece Ağustos vade düşen trenddedir.

Median Kanallarda bugün :

Daha önce belirlediğimiz düşen kanalın üst bantını kırarak yeni bir yükseliş kanalı açtık. Ancak bu yükseliş kanalının da orta bantından dönmüş durumdayız. Önceki kanalı çizgi çizgi gösterdim.

Aynı nokta olası bir yeni daha az eğimli düşüş kanalının üst bantına da tekabül ediyor. Bir süre hangi yönde olacağımızı kestiremiyorum. İlk etapta yükselen kanalın alt, düşen kanalın orta bantlarının ya da üst bantlarının kesişim noktasının yön belirlenmese bile hedef tahtasında olduğunu söyleyebiliriz.

İyi tradeler.

Yukardaki mesajım herhangi bir analiz içeriyorsa, bilmelisiniz ki yazdıklarım sadece ve sadece görebildiklerimdir.
    Okurken 3 numara miyop olma ihtimalimi lütfen gözardı etmeyin.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

15 daklık fdow yeni dipte uyumsuz oluyor.... yukarı tepebilir gibi artık...
    Konu mbm tarafından (14.07.08 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

15 daklık fdow yeni dipte uyumsuz oluyor.... yukarı tepebilir gibi artık...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

Alıntı lwarrior Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım ancak sanırım soruyu yanlış sordum..yani şimdiye kadar ki tecrübelerinize dayanarak uyumsuzlukların hareketi önceden yakalama başarısı ne derece güvenilirdir diye sormuştum
    özellikle yurtdışı saatliklere bakarak önceden yakalama oranı çok yüksek...

yalnız....

güçlü trendlerde ters pozisyon yinede alınmamalı ve uyumsuzluklara güvenilmemeli..
    en iyisi belli peryotta trend takibi...

ben bu sıralar vadelide 15 ve 30 daklıklara bakıyorum.. önceliğim bu....

ama yurtdışı uyumsuz olur saatliği ve terse dönecegim derse tetikte olurum...

özetle yurtdışı saatlik en güveniliri.. uyumsuzluk açısından.... gün içi yön hakkında bir fikir vebilir size..
    hareketlerin sahtemi yoksa normalmi oldugu hakkında...o gün için...
    Konu mbm tarafından (14.07.08 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

Alıntı lwarrior Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım ancak sanırım soruyu yanlış sordum..yani şimdiye kadar ki tecrübelerinize dayanarak uyumsuzlukların hareketi önceden yakalama başarısı ne derece güvenilirdir diye sormuştum
    özellikle yurtdışı saatliklere bakarak önceden yakalama oranı çok yüksek...

yalnız....

güçlü trendlerde ters pozisyon yinede alınmamalı ve uyumsuzluklara güvenilmemeli..
    en iyisi belli peryotta trend takibi...

ben bu sıralar vadelide 15 ve 30 daklıklara bakıyorum.. önceliğim bu....

ama yurtdışı uyumsuz olur saatliği ve terse dönecegim derse tetikte olurum...

özetle yurtdışı saatlik en güveniliri.. uyumsuzluk açısından.... gün içi yön hakkında bir fikir vebilir size..
    hareketlerin sahtemi yoksa normalmi oldugu hakkında...o gün için...

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

15-30 ve 60 daklık alda vadeli...

benim önceliğim bu...

o halde uzuna devam.....

dax ve vadeli hızlı çıkmazlarsa yeni yüksekte 15 daklıklarda aşagı uyumsuz olabilirler...
    şuan yeni tepeleri yok henüz....

dediğim gibi bunlara bakıyorum ama önceliğim bizim sata gelip gelmediğimiz...

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

15-30 ve 60 daklık alda vadeli...

benim önceliğim bu...

o halde uzuna devam.....

dax ve vadeli hızlı çıkmazlarsa yeni yüksekte 15 daklıklarda aşagı uyumsuz olabilirler...
    şuan yeni tepeleri yok henüz....

dediğim gibi bunlara bakıyorum ama önceliğim bizim sata gelip gelmediğimiz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)