sambacılar bizim için öenmli indikatör onlar bile %3 civarı en tepeden artı kapattı biz az daha düşsek eksi olacaz,
2-3 aylık buzlar eriyor 15-20 günden beri....
sambacılar bizim için öenmli indikatör onlar bile %3 civarı en tepeden artı kapattı biz az daha düşsek eksi olacaz,
2-3 aylık buzlar eriyor 15-20 günden beri....
tam bayıcı oldu...SPOTTA ve vadelide hacim yok...hareket yok...kırılma yoooh
Laurent Wolf - No Stress
burdakiler hepsi vobçu, kesin. arada şu telefonu kırayım diyorum sinirler tepe yapınca,
kıyamıyorum meret pahalı, olan çaycının bardaklara oldu geçen 1200 puanlık gapta, arada 1-2 tanede fare gitti
http://video.google.com/videosearch?...ss&emb=0&aq=f#
...................................GETİRİ........B İLEŞİK GETİRİ
A 45075 (1 haz 15:14)..........0.................0.............
S 45425 (2 haz 9:44)..........350.............350...........
A 44800 (3 haz 12:59).......625..............975...........
S 44700 (3 haz 15:44).......-100............875...........
A 43075 (4 haz 15:29).......1625...........2500...........
yeni sinyal
S 44500 (5 haz 11:14).........425.............2925............
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
kısaları kapadım cuma saati yaklaşıyor bari orda rahat olalım herkeze hayırlı cumalar
ekranı kapa ve cık istenmiyorsan. kötu kopacak ve ben flat seyredıcem tam iki saatdir aynı yerde başım dondu.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Alman sorunlu perkande ve turizm şirketi Arcandor,
hükümetten 437 milyon Avro kredi istediğini açıkladı.
Kuruluştan yapılan açıklamada, Metro ile yapılacak
mağazacılık işlerinin birleştirilmesi anlaşması için
şirketin finansal istikrarının ön koşul olduğu
vurgulandı.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri