5 alda 15 satta daha shot devam
5 alda 15 satta daha shot devam
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
herkese gnd. bol kazançlar.
ya geçen forumda bizim orada açılan bi otelden bahsediliodu. Mardan Palace. Azeri asıllı bir iş adamının 1.4 milyar dolar gömdüğü,açılışının bile 25 milyon dolara malolduğu filandan bahsedilen. birisi dedi yok bi gecesi 25 bin usd filanşehir efsanalerine inanmayın. bugün rezervasyon yaptırdım yaz tatilim için oraya ben. gecelik fiyatı da değil 25 bin usd 1 usd bile deil. sadece 308 tl
o zamandan aklımda kalmış bilgilendireyim dedim. bu da linki bir bakın isterseniz.
http://www.tatil.com/sonuclar1?ctcd=...d_category=ALL
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
enorton düzeldi mi matirks?
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
brezilynın dün yaptıgı gibi kıvrıla kıvrıla yukarı gidecektir diye düşünüyorum bir aksilik çıkmaz ise.43.350 stoplos uzun diyorum.
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
60 dk altındaki periyotlu sistemler dünden al sinyali vermişti zaten.uymadık o ayrı..
43800 üzerine çıkabilirsek saatlik sistemde al verecektir.
asıl önemli seviye ise evvelsi gün sert şekilde aşağı kırdığımız uzun ortalama olacaktır ki şuanki değeri 44200 !
kendi adıma 44200 üstünde yeniden kapanışlar görmeden uzun pozisyondan ziyade kısa pozisyon için fırsat kollamak daha güvenli geliyor.
Günaydın Dostlar Bol Kazanclar Dilerim
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Sistem acılışla beraber al sinyali vermiş halen alda
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
ben 20000 ytl demiştim, ama ozaman internette öyle yazıyordu yalan habermiş demekki reytingi artırmak için her türlü asparagası yapıyorlar, şimdi de böyle yazıyor en düşük 485 euro en yüksek 16000 euro
http://www.stargazete.com/ekonomi/bu...ber-188693.htm
Ne yaptınız arkadaşlar, kapattınız mı kısaları benim gibi, yoksa tutuyormusunuz?
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri