kızma be asti ama göçccek bak demedi deme![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Tarihte bugün (ve yarın) köşesi...
Geçen sene 28 Ekim'de yarım gün marım gün dinlemeyip ne vermişlerdi ama... Daha dün gibi hatırlıyorum... Tekrarını isterük... Hatta bugünden başlasın... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
aralık crashhhhh
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
525-550 deyken dememişmiydim ibrahim göççek diye![]()
cünaydın ve bol kazanclar cumleten...
pala dayı gene dalga gecıyo mılletle.. yatay salınımda yukarıya basıp elınde ne var ne yok bosaltmıs bellı kı .. bu adamlar su katılmamıs ** .. yarın ulkeden sıcak paralarını cektıklerınde bızım embesıl yonetıcılerımız anlayacaklar neyın uzerlerınden gectıklerını ama dur bakalım .. al gulum ver gulum devam edıyor sımdılık.. vade sonu ayagına dusuyolar sımdı shortlasak yarın 5000 cıkar vadenın ılk gununde..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Ama hala yüklü bi satış gelmiyor x10 baba hisselere gördüğüm kadarıyla
Saatliklerde berbat bi görüntü oluştu 75000 den sonraki çıkışta ilk defa bendeki indikte tehlikeli bölgeye düşüşün ilk belirtisi olan bölgeye geldi bakalım ne kadar sağlıklıymış test etmiş olacaz böylece
ARALIK VD 87000 LER GÖSTERİYOR 60 DKDA ANCAK ÖNCE 89500 KIRILMASI LAZIM
sen vade sonuna 3 gün kala git 91600 gör tüm sistemler al verdirip sonra bişey olmamış gibi 89300 e kadar düş sessiz sedasız.. yok yav valla dalga geçiyolar.. çoğunluk ne yaparsa tam tersi gerçekleşiyor yön önemli değil.. eninde sonunda çoğunluk yerli kaybedecek..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri