yo demişkene COLA halka arz edilecekti beklenti olduydu arfyoda ne trade ediyodum yaa pay değeri felan bakmiyoduk 2 katı felan çiziyiiidik üwwww hareket felan üwwwww o günler geldi aklıma üwwwwwww ühühühühüühühhü
yo demişkene COLA halka arz edilecekti beklenti olduydu arfyoda ne trade ediyodum yaa pay değeri felan bakmiyoduk 2 katı felan çiziyiiidik üwwww hareket felan üwwwww o günler geldi aklıma üwwwwwww ühühühühüühühhü
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Avara huuu...
Ya gardaş yapma yaaa huuu....
Avara huuuu...
Dünya hepmi ş...siz oldu huuuu...
Avara huuuu....
http://www.izlesene.com/video/amator...staljisi/55885
EMEKDAR kapor....![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Gökhana sordum biraz önce,bu flama yukarı yırtılmazsa ne olur dedim...
Abi sapı kadar sokarlar dedi ...hiç değişmemiş vay terbiyesiz...![]()
Şeyh Edebalı
Moody's cuts Nokia's ratings outlook to negative![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Nokiayı boşver gayahan..şimdi moda ayfon...
BANGA mühim
AMAN RAAAAA yiyolaarrrrrrrr
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri