ben FLAT kaldım geceye...
elimde 44.080 maliyetli taa cumadan kalma SHORT vardı ama azdı buraya yazmıştım FLAT gibiyim diye.kalanıda pazartesi tamamladım ortalama 44.950 ancak oldu...hepsini kapattım 43.700 den...
dün açılışta 900 pıvan terste kaldım.ama ben istifimi bozmam.sebebi kaldıracım düşük.kolay kolay poz. bozmam.taaki kar edene kadar...ama 300 puan ama 500 puan ederim ama 1500 puan...
trend dönmüş olabilir ama yarın belki az yukarıdan basma imkanı olur diye düşündüm.dava bu yani akp davası değil
düşüş devam ederse de naapıym canım sağolsun.bi yerden yakasına yapışmaya çalışırım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
şu "ben demiştim" diyen arkadaşları sahnelerde abzürt hareketler sonrası 10 dakikalık değil de, sürekli görmek isteriz.
özellikle yorumların terste kaldığı durumlarda "hala aynı şeyi savunuyorum" tarzında motive edici yazılarla.
diğer türlüsü çok gereksiz safsata tarzında oluyor da...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Çünkü yönü kestirsende yönden bir kere para kazanırsın ama tarzından hayat boyu kazanırsın.Akşama kadar işlem yapmama şansım yok benim.Bu kadar basit.Bir yöne bekleyemem.Çünkü bir gün borsa epey gaplı açıp aynı yerde kapatmıştı.Ben ise 1e 3 yapmıştım.Tamam yön beklediğim yere gitti ama ben daha aynı puanda iken fiyat zaten almışım 15000 puanı.Daha napayım yönü.Yani 1 2 ayda yön beklesem getirisi 10000 puan belki olur.Ama alsatla 100 000 puan da olabilir.Bir de ona bakarsan gecen gün de 50000 yön netti diyoruz.Ama zarar etsem bile o aldığım pozisyonun maliyeti epey düşmüş.Yani longları beklesek öpmüşlerdi.Bu işler böyleeee.Ne ise o.Bunu senin birader nasdaq brokerlığından kovulduğunda öğrenememiştir.Ama ben brokerlık yapmadan öğrendim.Hadi şimdi iyi akşamlar.Ben vob olmasa sanırım 20 kutu sigara 30 kasa viski içerdim gibi.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (03.06.09 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
aslında bende 43,500 ün hemen kırılmayacağını düşünüyorum.. 2 aylık trend desteği geçiyor oradan, önce bi yukarı yapıp tekrar aşağı yöneldikleri zaman kırdırmalılar teknik yapacaklarsa..
ama trendden bir kopunca tekrar trende dahil olması zor oluyor.. yok sistem al verdi, yok burada destek var, yok bilmem ne cart curt derken dengeyi kaybediyor hepten kopuyorsun trendden.. o yüzden hedefime kadar kıpraşmayacağım.. istedikleri kadar çalkalasınlar...![]()
Ondan değil abi.Yine yataktayım şu anda.Sebebi her zaman öyle oluyor.Çok yüklü kazandıktan sonra düzeltme geliyor portföyüme.Boşuna zorlamıyorum ben de.Dibi görene kadar zarara devam.Bir günde 1e2 yapınca böyle oluyor devamında.Ama en hayırlısını gerçekleştirdim.Bundan sonra ölsem de gam yemem.Benim artık üstüme ayak bağı olacak bir ailem yok.Ben gerekeni onlar için yaptım.Bundan sonra pek beni zorlamaz onlara bakmak.O yüzden böyle Taylant falan rahat geziyorum.3.5 katrilyonla düştüğümüz gün 1 anahtar hediye ettiler.Şimdi gelsinler de alsınlar o anahtarı.İsterse akp kapansın zor alırlar.Alacakları ufacık para.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (03.06.09 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.
Sıkışma sert hareketle kırıldı fakat; 35.500-36.000 bölgesini tekrar ziyaret etmesi daha hoş olacağından geceye flat iyidir dedim.
Dji te 8.550 lere gelip şimdilik son bir yukarı sıçrama (8.800 lere kadar) beklentimin de etkisi VOB da gece flat kararıma neden oldu.Eğer Dji beklentimi yaparsa yarın devam deriz kısaya 44.500-45.000 aralığından.Yoksa da bugün de yeterli idi der 42.500 tepkisinin boyutuna göre yeniden giyeriz şortlarımızı.
Bol şanslar hepimize...
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri