Sayfa 6677/13018 İlkİlk ... 567761776577662766676675667666776678667966876727677771777677 ... SonSon
156216 sonuçtan 80.113 ile 80.124 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalan konuşma...çok ayıp yakışmıyor sana...

2000 pıvan düşmedik 1800 pıvan düştük bi kerem
    zirve 45.575, dip 43.525.... al sana 2000 point...
    Konu jerfin tarafından (03.06.09 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.

2. The Following 2 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle satış olunca bence geceye long girmek tehlikelidir
    kazanırsınız belki ama anahtarları kaptırma riski vardır belki kapatma davası darbe marbe bişey olacaktır almıştır babalar bir duyum
    en fazla flat girilmeliydi bence
    neyse ben 44550 ortalamalı shortlarla geceye devam
    Ben de abi 4 tane anahtar var.Hangisini isterse onu hediye edeyim py amcaya.Short emri verdim geceye gitmedi yüzde 66 long kaldım.

4. The Following User Says Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

ben FLAT kaldım geceye...

elimde 44.080 maliyetli taa cumadan kalma SHORT vardı ama azdı buraya yazmıştım FLAT gibiyim diye.kalanıda pazartesi tamamladım ortalama 44.950 ancak oldu...hepsini kapattım 43.700 den...

dün açılışta 900 pıvan terste kaldım.ama ben istifimi bozmam.sebebi kaldıracım düşük.kolay kolay poz. bozmam.taaki kar edene kadar...ama 300 puan ama 500 puan ederim ama 1500 puan...

trend dönmüş olabilir ama yarın belki az yukarıdan basma imkanı olur diye düşündüm.dava bu yani akp davası değil

düşüş devam ederse de naapıym canım sağolsun.bi yerden yakasına yapışmaya çalışırım
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

6. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

şu "ben demiştim" diyen arkadaşları sahnelerde abzürt hareketler sonrası 10 dakikalık değil de, sürekli görmek isteriz.

özellikle yorumların terste kaldığı durumlarda "hala aynı şeyi savunuyorum" tarzında motive edici yazılarla.

diğer türlüsü çok gereksiz safsata tarzında oluyor da...
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

8. The Following 3 Users Say Thank You to unlimitted For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı barlas_ss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn. VOBİX bu vob denen şey bence sigaradan daha da zararlı ama işte malum cevap.. bilmiyorum 500liradan 500.000 liraya ulaşanlar yönü belirledikten sonra niye full long diyor ama bence shorterlar birgün için çıkmaz sahneye.. Sn.Bernanke de niyeyse bugün shorter gibi konuştu.. bence en vazla dikkate alınması gereken gelişme o bugün için...
    Çünkü yönü kestirsende yönden bir kere para kazanırsın ama tarzından hayat boyu kazanırsın.Akşama kadar işlem yapmama şansım yok benim.Bu kadar basit.Bir yöne bekleyemem.Çünkü bir gün borsa epey gaplı açıp aynı yerde kapatmıştı.Ben ise 1e 3 yapmıştım.Tamam yön beklediğim yere gitti ama ben daha aynı puanda iken fiyat zaten almışım 15000 puanı.Daha napayım yönü.Yani 1 2 ayda yön beklesem getirisi 10000 puan belki olur.Ama alsatla 100 000 puan da olabilir.Bir de ona bakarsan gecen gün de 50000 yön netti diyoruz.Ama zarar etsem bile o aldığım pozisyonun maliyeti epey düşmüş.Yani longları beklesek öpmüşlerdi.Bu işler böyleeee.Ne ise o.Bunu senin birader nasdaq brokerlığından kovulduğunda öğrenememiştir.Ama ben brokerlık yapmadan öğrendim.Hadi şimdi iyi akşamlar.Ben vob olmasa sanırım 20 kutu sigara 30 kasa viski içerdim gibi.
    Konu GOKHANFINDIK tarafından (03.06.09 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zirve 45.575, dip 43.525.... al sana 2000 point...
    hala utanmadan yalan söylüyorsun hesap ortada 2.050 puan sen hala 2.000 puan diyorsun.ayıp yaa

jerfin apla kızma sakın takılıyorum.sinirlenme sakin ol
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

11. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GOKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açılışı acemiler yapar kapanışı ustalar sanırım.Borsanın son işlemi 675 ten bana ait.Geceye yüzde 66 longum.
    hani bundan sonra her gece shortdun. ne değiştirdi kararını?
    eski nickim:trader38
    Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben FLAT kaldım geceye...

elimde 44.080 maliyetli taa cumadan kalma SHORT vardı ama azdı buraya yazmıştım FLAT gibiyim diye.kalanıda pazartesi tamamladım ortalama 44.950 ancak oldu...hepsini kapattım 43.700 den...

dün açılışta 900 pıvan terste kaldım.ama ben istifimi bozmam.sebebi kaldıracım düşük.kolay kolay poz. bozmam.taaki kar edene kadar...ama 300 puan ama 500 puan ederim ama 1500 puan...

trend dönmüş olabilir ama yarın belki az yukarıdan basma imkanı olur diye düşündüm.dava bu yani akp davası değil

düşüş devam ederse de naapıym canım sağolsun.bi yerden yakasına yapışmaya çalışırım
    aslında bende 43,500 ün hemen kırılmayacağını düşünüyorum.. 2 aylık trend desteği geçiyor oradan, önce bi yukarı yapıp tekrar aşağı yöneldikleri zaman kırdırmalılar teknik yapacaklarsa..

ama trendden bir kopunca tekrar trende dahil olması zor oluyor.. yok sistem al verdi, yok burada destek var, yok bilmem ne cart curt derken dengeyi kaybediyor hepten kopuyorsun trendden.. o yüzden hedefime kadar kıpraşmayacağım.. istedikleri kadar çalkalasınlar...

14. The Following 4 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhan sana Tayland yaramıyor. Yatağın dışındayken işlem yapmasan daha iyi oalcak sanki.
    Ondan değil abi.Yine yataktayım şu anda.Sebebi her zaman öyle oluyor.Çok yüklü kazandıktan sonra düzeltme geliyor portföyüme.Boşuna zorlamıyorum ben de.Dibi görene kadar zarara devam.Bir günde 1e2 yapınca böyle oluyor devamında.Ama en hayırlısını gerçekleştirdim.Bundan sonra ölsem de gam yemem.Benim artık üstüme ayak bağı olacak bir ailem yok.Ben gerekeni onlar için yaptım.Bundan sonra pek beni zorlamaz onlara bakmak.O yüzden böyle Taylant falan rahat geziyorum.3.5 katrilyonla düştüğümüz gün 1 anahtar hediye ettiler.Şimdi gelsinler de alsınlar o anahtarı.İsterse akp kapansın zor alırlar.Alacakları ufacık para.
    Konu GOKHANFINDIK tarafından (03.06.09 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.

16. The Following 2 Users Say Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.582
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.279
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde ise durum sert hareketlere gebe.Sıkışma izlenmeli.
    Bol şanslar...
    Sıkışma sert hareketle kırıldı fakat; 35.500-36.000 bölgesini tekrar ziyaret etmesi daha hoş olacağından geceye flat iyidir dedim.
    Dji te 8.550 lere gelip şimdilik son bir yukarı sıçrama (8.800 lere kadar) beklentimin de etkisi VOB da gece flat kararıma neden oldu.Eğer Dji beklentimi yaparsa yarın devam deriz kısaya 44.500-45.000 aralığından.Yoksa da bugün de yeterli idi der 42.500 tepkisinin boyutuna göre yeniden giyeriz şortlarımızı.
    Bol şanslar hepimize...

18. The Following 5 Users Say Thank You to mavi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    209
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    177
    Toplam Teşekkür
    114 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı atlascepkenli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sağ tarafa da bir kol ve gaplı aşağı olması lazım,,, canavarın adama benzemesi için

ya da şerefsiz efg size şaka yaptım diyerek el de sallayabilir,,,,,,,,,, ahahahhaus ölüm tepesi de olabilir ismi,,,,,,
    çakallar korktular tabi,,,,,,,, canavarı görünce,,, ne yapacaklarını şaşırdılar,,,

bu kadar korkacaklarını bilseydim,,,, daha önce yapardım daha korkuncunu,,
    Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.

20. The Following 3 Users Say Thank You to atlascepkenli For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hani bundan sonra her gece shortdun. ne değiştirdi kararını?
    Ne değiştirecek kararımı hiç birşey.Emrim gitmedi.Gönlüm shorttu.

22. The Following 2 Users Say Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)