bu haftayı,,, şortlarla kapatırlarsa,,,,,,,,,,, mav 5-22 de yaklaşık 3 ay sonra ilk kez sat verecek ,,,,,,,,,,,,, bilmem birileri için bişi ifade eder mi![]()
![]()
![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
sabah dogan grubunun big parasını okurken EN kötü atlatıldımı diye bi haber okumuştum... Ulenn dedim bu haber den sonra kesin çökerizzzz her zaman söylediklerının ters ini yaparım çünkü 2001 krizinde on yıl önumuzu göruyoruz haberını okudugumde elimde ki nakiti ve üstüne tefeciden çek kırdırarak aldıgım nakiti o gun dolara çevırerek buyuk kazanç saglamıştım. benim ters indikatörümdür grup. Nasip bu sefer de tutdu...![]()
Konu SaNCaKTaR tarafından (03.06.09 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Sn. VOBİX bu vob denen şey bence sigaradan daha da zararlı ama işte malum cevap.. bilmiyorum 500liradan 500.000 liraya ulaşanlar yönü belirledikten sonra niye full long diyor ama bence shorterlar birgün için çıkmaz sahneye.. Sn.Bernanke de niyeyse bugün shorter gibi konuştu.. bence en vazla dikkate alınması gereken gelişme o bugün için...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Gökhan geceye shrt sun umarım son an değişikliği yoktur .seans sonuna doğru durumundan ses yoktu ki bu durum çok bekleniyor senin geceye ne kaldığın....
Bilgine
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri