300 den kapadik ama uzun acamadik tabi bakiyoruz flat flat kisa isi bitti gibi artik benim icin...long icin uygun yer bakacaz artik![]()
hayret dışarıya göre biz hafif kaldık bu çıkışta sanırım yarına saklıyorlar asıl ralli yi
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
bilmiyorum abi ... i dont know ...
benim sayım vardı .. ona göre söylüyorum yani .. tabi .. exxx olabilir sayım ama .. exxx olmadı güzel gidiyor ..
yanlış olabilir ... güvenmeyin ... sorumluluk kabul edilmez .. tehlikeli yereler ... herkes kendi risknin falan ayarlasın ...
2013,00
ons dolar birlikte düşmeye başladı bide üstüne tahvilde göçüyor buda borsalara yarıyacaktır.
abi başlasın artık şu düşüş trendi valla bunaldım 3 aydırüwwwwwwww
iş yatırım bugün 9 bin kontrat üzeri long açmış,toplamda 40 bine yaklaştı.
arkasından credit ve efg geliyor..
vade başından beri ilk 5 farkı 38 bin kontrat long lehine..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
biraz gevseme ihtimali yokmu bu meretin gevsesede alsam
Konuyu Toplam 116 Üye okuyor. (56 Kayıtlı üye ve 60 Misafir)
Kennym, seagate, Lefter, Burak, saraylı+, ares, last trader, aykilic, a.kaya, thracian, The Tatar, uufuk, abka+, padişah, men, hilmi, bubico, raymonda, İmales, bülent, unlimitted, orion, h2O, onur, temese, flexy, Kanaatkar, atarikafa, aerdogan11, nemaproblema, hpy, kiwi, n.ozgur, daylight, cool trader, seko, kertenkele99, *Fatih_HAN_11*, yaso, delix, METEPOSTA, grtrader, akaan, tomjones, kafayı_yemis_dusler+, borsacim, SQ, Sekube
----------------------------------------
lehoyyy bu kadar kişiden nie çok azı yaziii ? olmaaaiii olmaaaiii hele misafirler hepten ayip ediii ... öle yabancı gibi uzaktan uzaktan...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
71700 de ki dirence takıldık kaldık işte burası önemli burdan sert aşağı yapabilirler belkide dökme için ya da tersi şortçu ve teknikçi avlamak için sert yukarı
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri