Sevgili Teo
Sen okuduklarına kötü haber mi diyorsun![]()
ABD de hafta sonu en büyük 5. banka Indymac Bank battı![]()
sevgiler
Sevgili Teo
sevgiler
Sevgili Teo
sevgiler
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bilen varsa memmun olurum, matrikste saat 10 da başlıyan fiyat hareketi, foreks piyasasında grafiklere yanısıyormu...
Bilen varsa memmun olurum, matrikste saat 10 da başlıyan fiyat hareketi, foreks piyasasında grafiklere yanısıyormu...
Pencereden bakan dışarısını görür. Pencereye bakan ise camın kirini. !!!!
simdiye kadar imkb'den hic bir hisse ne aldim nede sattim!!!!
ben (avrupa'da)uzun yillardir yurtdisinda yasiyorum.
benim takildigim tek borsa dax almanyadir.!! elimdeki hisse senetlerini ocak ayinda elimden cikardim.!!
kenara cekildim. dax'in cokmesini bekliyorum.!!!
ben sadece dogru ve gercekci haberleri buraya aktariyorum.!!
amacim sizlere hic bir karsilik beklemeden sicagi sicagina dunya finans sistemi hakkinda yabanci basindan bilgi aktarmak.
sizlerde kendi yolunuzu nasil cizerseniz bilemem!!! sizler ozgur iradenizle karar vereceksiniz!!!
ben bu forumda yeniyim. bu forumda amac bilgi, haber , yorum paylasarak dogru olan yonu bulmak degilmi????
amac fotografin tumunu onceden gormek!!!!![]()
Pencereden bakan dışarısını görür. Pencereye bakan ise camın kirini. !!!!
simdiye kadar imkb'den hic bir hisse ne aldim nede sattim!!!!
ben (avrupa'da)uzun yillardir yurtdisinda yasiyorum.
benim takildigim tek borsa dax almanyadir.!! elimdeki hisse senetlerini ocak ayinda elimden cikardim.!!
kenara cekildim. dax'in cokmesini bekliyorum.!!!
ben sadece dogru ve gercekci haberleri buraya aktariyorum.!!
amacim sizlere hic bir karsilik beklemeden sicagi sicagina dunya finans sistemi hakkinda yabanci basindan bilgi aktarmak.
sizlerde kendi yolunuzu nasil cizerseniz bilemem!!! sizler ozgur iradenizle karar vereceksiniz!!!
ben bu forumda yeniyim. bu forumda amac bilgi, haber , yorum paylasarak dogru olan yonu bulmak degilmi????
amac fotografin tumunu onceden gormek!!!!![]()
sevgili kardeslerim benim amacim kimseyi KESINLIKLE yanlis yonlendirmek degil!!!!!
BEN KIMSEYE HAYATTA NE YALAN HABER PAYLASIRIM NEDE BAYAT HABER BENIM BU FORUMA AKTARDIGIM HABERLERDEN ANCAK 1 -2 GUN SONRA TURKIYE'DE HABERINIZ OLUR.!! ZATEN O ZAMANDA ATINI ALAN USKUDARI GECER.!!!
ARTIK TUM DUNYA PIYASALARI DIKEN USTUNDE!!!
KOTU HABERLERI SICAGI SICAGINA ALAN KAZANIR.!!
IYI HABERI ANINDA ZATEN TETIKCI VE KADAYIFCILAR HEMEN DUYURUR.!!
sevgili kardeslerim benim amacim kimseyi KESINLIKLE yanlis yonlendirmek degil!!!!!
BEN KIMSEYE HAYATTA NE YALAN HABER PAYLASIRIM NEDE BAYAT HABER BENIM BU FORUMA AKTARDIGIM HABERLERDEN ANCAK 1 -2 GUN SONRA TURKIYE'DE HABERINIZ OLUR.!! ZATEN O ZAMANDA ATINI ALAN USKUDARI GECER.!!!
ARTIK TUM DUNYA PIYASALARI DIKEN USTUNDE!!!
KOTU HABERLERI SICAGI SICAGINA ALAN KAZANIR.!!
IYI HABERI ANINDA ZATEN TETIKCI VE KADAYIFCILAR HEMEN DUYURUR.!!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri