Yükseliş bitmedi galiba daha yeni vadede haşlayacak pala üwwww.Cörtlesin keratalar diye bizle oynuy üwww.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
body salonu mu puhahahah
abi anlamam mümkün değil yav nerden anlayabilirimastatin abi heLp pLz
resimdeki arkadaş.. 1 yıl boyunca 0 para ile geçinen bir arkadaş.. ingilizdi galiba.. karar almış vatandaş para kullanmayacağum demiş.. işi mişi evi bırakmış 1 ssene 0 para harcamış.. cöpten kıyafet vs. vs. gıdayı kendi yetiştirmiş toplamış kırdan bayırdan
http://www.guardian.co.uk/environmen...-without-money
aha linki üwww
89500 altı patates olur
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Piyasa değeri en yüksek şirketlerimizden biri resmen çocuk oyuncağı oldu...Garantiyle istedikleri gibi çeviriyorlar piyasayı...
5 takkalık züstem short'lardan çık, hatta az miktar long aç dedi... Uyalım bahalım... Yükselirse harbiden gontratoları artırırız... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Bu Aralık kontratlarının grafları zotriks'de Şubat'a kadar gidiyor mu yoksa bana mı öyle geliyor... Madem bu verileri Aralık kontratları için tutuyorlar x30yvade için de tutsalar ya... ***....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
pala vurduğu vurgunla yetinmeyip açgözlülük yaparsa son gün süprizi cörtcüleri çimento fabrikasında ateşe atabülür.. +%5 vurgunu üwwwwwwww cört işi zor iş vesselam
yada imana gelir pala -5![]()
Madagaskar da tokı'den konut yapmasını ıstedı
toplu konut ıdaresı (tokı) baskanı erdogan
bayraktar'ı zıyaret eden madagaskar toprak yonetımı ve ademı merkezıyet bakanı
hajo herıvelona andrıanaınarıvelo, ulkesınde 300 bın konutun yapımı konusunda
tokı'den destek ıstedı.
-aa-
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri