BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
575-725 arası cort, 73875-74025 arsı long, bekliyorum,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
belliydi böyle olacagı..bastım 450 den gitti yavrular... el boşta.... hele bakem azcık yaw... çok eğleştim bunla bugun... kendime gelem azcık...
ne yalan diyim..elim hala hiç şorta gitmiyor...
en son ne vakit idi..66-67 lerdemi 68 lerdemi, ucundan bulaşam dedim di de kesiverdiydi barnakları...tosbaa.. orda bıraktımdı bunu...72-73lerde yakaladım ancak ınamussuzu... hele dursun az...
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
yapı ya da helal olsun bu arada..bagıra bagıra gidiyo namıssız...elinde olana bravo..
garan 7.70 geçerse adam keserler, sabah 65 ne olur demiştik, 650 puvan mış,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri