şimdi aşağıda uv proceksiyorn var günlük, okla işaretli yerler carsh yerleri ve mantığını kendimde tartıştım bunun, gandi dedim, sen şimdi ölçülü bir düşüş tutturdun iyi güzel,
sana göre adam 61xxx ne düşecek ve oradan tepki koyacak, bunu tasrruf tarnsferi için yapacak, birde ucuzlattığını tekrar diğer girememişlerin katılımıyla alıp daha yukarı gidecek o da güzel, ölçün ne, tnx.....yani faizde 4 e kadar bir sıçrama, o arada endx lerin ucuzlaması, sonra faize fed müdehalesi ve dipten alım, 4 yukarısına enflasyonist süreç, borsalarda son tükeniş rallisi...
ama adam turkeyi tutamazki örneğin şimdi 61 de, grafta oklara dikkat edin,....bu soru kaldı kafamda, onun işaretini aradım....2006 modeli buna uyuyordu aslında, ölçülü düşüş o yüzdendi, bir py stresi, belkide biz yaptık bu stresi, ama glob yapmadı, ölese henüz yapmadık,..yapacaz bu stresi, globla birlikte.....
ölese soru graf 61xxx de tutamayacağına göre, endexler daha yukarılara vurmalıki yeni kar alış yeri 61 lerin çok üstünde bir yer olsun 1929 zarar görmesin, .....
ölese sinyal esas git, ülüzyona kapılma,.....gördüğüne oyna bu süreçte, çünkü bir yanda cari patlamış bir yanda seçim var, bunlar short yapar seni, kırmıyorda ama ağam longa giderse ne yapacaksın,....tapun mu var elinde....
![]()
Yer imleri