...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bugün 74000 üzeri görülecek yolu yok...kolpa yapıyor vadeli....bilanco rakammının gelmesiyle yallah tazyik yukarı....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
bircok avrupa ve asya borsası zirvede...abd zaten öyle...biz önce gören ve dünyanın en uyanık traderlarının oldugu borsamız dönuşü erken görür ve cortlar ...zirveden aşşagıdayız buda unutulmamalı....onun ücün bu cıkış sahte gibi....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
10 luk ta aralık, 850- 725, fiyat 850 de,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
flat ve mola
5 den 20 dahil aralıklar daraldı, 30, 60 , sakin, 120 su aygırı gibi ağzını açmış kuşlara parazit temizletiyor,...günlükte öle,......bu ikisi aynı göletteler,..
uşahlar hayırlı işler.
bugün palaya zitem ettim. dedim eşşeh herif beni dün niye ztoplattın dedim.
bah bah hele dedi. sen beni dinlemiysin forumdaki uşahları mı dinliisin dedi. cık cık cık hiç yakıştıramadım dedi.
beni biliisin dedi. Ben zıkıştımmı indiririm gandiririm bindiririm gandiririm dedi. bunu en iyi sizin forumdan indregandi bilir dedi. ismini de bundan almıştır o dedi.
Benim tarzım bu nedeyim dedi. Hee dedim tamam annaşıldı.
peki şimdi nolcak bu piyasa dedim. uşağım dedi. dün dediim gibi dedi. senin cörtçü uşahlar graldan çoh gralcı kesiliiler dedi.
ben bi veriim onnar iki verii dedi. bu beyle olmaz dedi. bunnarı iyi bi derbiye etmek lazım dedi. palaya galkan eller birgün olmazsa obirgün illaki gırılır dedi.
beyleyken beyle dedi.
peki dedim bu 75,500 nolcek dedim.
hee dedi o janinin ztopuydu demi dedi. onu şuraya biyere yazdıydım. onu bi ara şeedecem bakalım konjüktürü bi ayarlayalım hele dedi.
hem sen o kadar ince sorular sorma dedi. önümüzde bilançolar var dedi. bunnardan sana ekmeh çıkar o kadarını diyim ben sağa dedi. yarın ola heyrola dedi.
Hayırlısı olsun uşahlar.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
yoktum yeni geldim.
beklentim daha aşagı devam yönündeydi ....
tabi o arayı kaçırdık seyredemedik
şu an ki görüntü tutunuyor diyor..
ikinci seans açılışı ve devamındaki ilk yarım saat önemli..
ilk yarım saat sonunda tutunmaya devam ederse..
yukarda yazılanları at çöp e
derken yukarı yöneldi....
eğer sokmuşsa dediğin doğru.. bi daha ofiyata uzun süre uğramaz..
ya mal einde ve daha yukardan itelemek arzusundaysa..
eyi bakmak lazım..
günlükler al da devam ediyor..
bu saat itibariyle.. saatlikde al verdi...
daha yukarılar var gibi...
yada biraz daha git-gel yaptıktan sonra yallah aşağı olabilir..
takasa bakarsak alanın 2 katı satıcı oluşmuş..
bu ağanın yine yukarı sürmesi için yeterli..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri