Sayfa 66/161 İlkİlk ... 1656646566676876116 ... SonSon
1921 sonuçtan 781 ile 792 arası

Konu: Fikirler -> Sistemler

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Sn Teo,

bilgilendirici mesajiniz icin tesekkurler. son ve buyuk zarar yazan islemde sizin yaptiginiz gibi sadece grafige baktim ve 60 dklikti bildiginiz gibi tam terse dondu neredeyse 1000 puan yukari cikti kontrpiyede kaldik. bu tur durumlar aslinda beni yikan heh tamam bak boyle yapmaliyim diyorum. yaptigimda ender durumlarda biri oluyor birgun once seker gibi devam etti halbuki ama dun mahvetti.

saygilar,

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teo merhaba, biraz uğraştım ama henüz aynı görüntüyü veren bir ms çıkartamadım, içinde çözemediğim bir loop var, öğleden sonra bir kez daha bakacağım.

sevgiler.
    okey sagol, vol_t ile thresholdBuffer çizdiği yeterli (yeşil ile gri),alttaki vol_m'e gerek ok.

Sevgiler..
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

sn teo raff bantlarina gore 2 eylulden beri farkli bir bantta calisiyoruz degilmi eski bant yok artik bu bantin en dusuk noktasi da artik 50.60 olur sanirim ne dersiniz.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn teo raff bantlarina gore 2 eylulden beri farkli bir bantta calisiyoruz degilmi eski bant yok artik bu bantin en dusuk noktasi da artik 50.60 olur sanirim ne dersiniz.
    sayin teo sizden ogrendigim teknikle raff 50.60 demistim 50.650 den dondu. super.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Standart sistem

sn hdioxyde ve sn teo,

uzun zamandir yakindigim sorunlarima bir care buldum yardimlarinizla.(insaallah)
    herseyin bozan trend varken dusen ust bant icinde iken bile para kazandirmiyo yakinmalarimi okudunuz ve destek verdiniz birkez daha tesekkurler. kendimce birseylerin farkina vardim. bunlar basit seyler sn hdioxyde aktardim bakalim kodlaninca ne olacak. asagida grafik var son gunlerin alsatlari yaptinmi dersen hayir. sadece sonuncuyu yaptim onunla zarari kurtardik.8herseyi bozan iki sey var a/d ve mom sistem buna dayali) period 5dk.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Aşırı alımdan döndü,bekleyelim bakalım shortlarda...

Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

sn hdioxyde,
    kutum dolmasin diye buradan yaziyorum.
    bakin yine calisti hicbir belirti yokken kimsede yon soyleyemezken 50.775 al verdi saat 12.50 de.
    su ana kadar 400 puan herkes 50 puana islem yaparken iyi degilmi.
    birde su var ucude ayni hareketi yapiyorsa kesin o yonde hareket oluyor geri donussus yani. tek tek yaparlarsa pek onemli degil. sistem genelde 250 puan hedefliyor.(niye 250 ben ne zaman trade yapsam diken ustunde oldugum icin hicbir zaman arkama yaslanamadim hep geri donuyor da ondan) millet gibi 100 200 kontrat alacak sermaye de yok biraz vardi onuda kediye yukledik bildiginiz gibi.
    Konu nyse-dj tarafından (04.09.08 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

sn hdioxyde,
    kutum dolmasin diye buradan yaziyorum.
    bakin yine calisti hicbir belirti yokken kimsede yon soyleyemezken 50.775 al verdi saat 12.50 de.
    su ana kadar 400 puan herkes 50 puana islem yaparken iyi degilmi.
    ben grafıkten anlamadım, buraya yazarmısın nedır kuralı

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben grafıkten anlamadım, buraya yazarmısın nedır kuralı
    a/d ve mom 9 ma kesmesine tema9 ma9 kesmesine bagli 5 dk ka icin. biraz suratli birsey ama simdiye kadar calisti bugun 500 kazandim dunkuleri cikardim neredeyse.
    son cikisida yakaladi donusude.donusleri kullanamiyorum sermaye bitmek uzere oldugundan korkuyorum kaziga gecmemek icin heryan kazikli voyvoda dolu dainsan ahhh diyor ama.herkesin cok az diye soyledigi kontrat sayisinin bile yarisinla alim satim yapiyorum dusunun artik nereden nereye.
    ismi sistem9. bunula sabahki buyuk trendsiz dusmeyi bile aciklayabiliyorum.
    Konu nyse-dj tarafından (04.09.08 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    18
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    43
    Toplam Teşekkür
    14 Yazısı Teşekkür aldı

5 dk lık grafikle işlem yapıldığında tek kazançlı çıkanın aracı kurum olacağını düşünüyorum.
    Tek sonuç, kazanmaktır.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

a/d ve mom 9 ma kesmesine tema9 ma9 kesmesine bagli 5 dk ka icin. biraz suratli birsey ama simdiye kadar calisti bugun 500 kazandim dunkuleri cikardim neredeyse.
    son cikisida yakaladi donusude.donusleri kullanamiyorum sermaye bitmek uzere oldugundan korkuyorum kaziga gecmemek icin heryan kazikli voyvoda dolu dainsan ahhh diyor ama.herkesin cok az diye soyledigi kontrat sayisinin bile yarisinla alim satim yapiyorum dusunun artik nereden nereye.
    ismi sistem9. bunula sabahki buyuk trendsiz dusmeyi bile aciklayabiliyorum.
    ben halen anlamadım,tema dedıgınız hareketlı ortalama, buna goremı yapıyorsunuz..

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

teo'dan alinti...

bugun 400 puan kar ıle 775 den flate gecmıstım, dondurmayı ufleyerek yemeyı severım, ama yenıden sınyal teyıd edınce ,575 den shortladım,

Umarım para kazanırız hep beraber...

Hydioxyde dostumuzun kodları ıle cok emegı gectı, kendısıne şükran borçluyum...

------------
    ------------

sn teo,
    burada yazmak istedim sn. teo neden bu kadar gec girdiniz dmi bile trend gostermis cok onceden.

--
    sn hdioxyde,
    size soyledigim sistem9 a gore saat 15.20 de fiat 50.900 iken girilmeli imis. ben uyumusun. birkac kere karsiz girip ciktiktan sonra.( zaten iyi birsey olacaksa beni uyuturlar azap cekilicekse ben cekerim hesabi) bu sistem uzerinden biraz daha calisilip yumusatilirsa cok iyi gozukuyor.
    zaten 15.25 bir dusus trendinin baslagici basliyor dmi ama minnacik. dun de tam saat 15.00 boyle bir gosterim yapmis ne tolarak kaziga gecitigim zaman yani. 5dk icin konusuyorum tam bakmadim baktigim kadariyle 15 dk da iyi.
    Konu nyse-dj tarafından (04.09.08 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri