kendi adıma daha gidecek yol var gibi forumlar kısacı dolu.
Konu Leblebi tarafından (01.06.09 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir.
Abi yanımdaki adam uçakta korkmuyorum ayağı çekiyordu ama öyle bir korkuyorki ölümden.Bana korkmana gerek yok ayağı çekiyor.Nasıl anladım biliyormusunuz.Benim tarafımda bulunan kemeri kendi beline bağlamış türbülansta.Ben de hiç çaktırmadan onun tarafındakini bağladım.Öyle endişeye gerek yok ayağı çekiyor ama 33000 fit yükseklikten BENGAL KÖRFEZİNİN derinliklerine gömülmek ürkütür insanı.Ölümden korkmam diyene ve cenneti ayaklarının altına serileceğine inanan yahudilere Allah cc kuranda şöyle diyor:Ey yahudiler madem kendinizin cennete gideceğinizi iddia ediyorsunuz buyrun ölümü temenni edin?Hangi yahudi temenni edebiliyor.Hiç biri.Bilakis tam dünyacılar.
Bana soruyorlar işte nasıl para yapıyorsun.Oradaki alış baskısı aynı sistemler al verdiğinde benim beynimde de al veriyor.Ama ben 500 puan alacak isem 250 puan alıyorum maksimumu alamam.Psikolojim yetmez.Halbuki44500 stop koyup longlarımı korusam daha çok param olurmuş.Ama al sat mantıklı her zaman.
http://www.voborsa.com/forum/teknikl...u-t5188p2.html
burda olacak her şeyi zamanında belirtmiştim, bu forumdan önce daha önce haberborsada yazıyordum kendi topiğimde, ordada imkb ide ne dediysem %90 oldu iyide kazandık, uzun vade tahminlerim yine çoğu tuttu,
nitekim spotta 36000 dikkat demiştim hatta seans topiğinde arada kaybolmasın diye teknik analizler deposuna atöıştımyazdıktan takribi 3-4 ay sonra 36000 de kapattık bugün.
işi bilen trader teknik analizi bilen %90 doğru yolu bulur ama uzun vadede çünkü uzun vadede bazı şeyler daha net olur, olaya sadece duygusuz olarak piyasayı incelemekte bitiyor, vobtaki handikap vob kaldıraç sebebiyle hiç bir şekilde uzun vadede işlem yapılacak yer değil uzun vadecilerin büyük kısmı vobta batmaya mahkum çünkü olası 5000 puan zararda para buhar oluyor, nasıl uzun vade oynansınki.
son olarak mühim olan ne düşündüğümüz değil ne yaptığımız ki bende şortçular kervanındaydım yükselişi hep pas geçtik![]()
Dow en son 7-8 ocak 2009 tarihlerinde 8700 leri görmüş. O tarihlerde vob 35500-37000 aralığında. 35000 den 45.000 e tam 10000 puan yukselmişiz. Yaklaşık %28 ediyor. Dow a göre vob %28 primli diyebiliriz. Bu demek değil ki dow yukselcek biz yukselmeyeceğiz. Belki de 2 ay sonra vob dowa göre %40 primli diyeceğizOnu bunu bilmem, ne kadar zarar ettirse de ben sistemim ne derse onu yaparım...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bu imkb 36000 kapandı ama kesinlikle söylüyorum birşey eksik.Çünkü önceki hacimlerin daha da üstüne çıkmamız lazımdı.Açığa satanların da tekrar alıma geçmeleri lazım ve hacmin patlaması lazımdı.Demekki hacim yüksek olmayınca çok el değiştirme olmuyor.Bu hareket eksik birşey var.Yeni seviye gördük ama gerçekçiliği tartışılır.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri