spot030 104200 e kadar kısalarını kapatma lüksü var...ha sonna uzun açar mı bilmem...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Hacılar, türk aracı kurumlarda forex işlemi yapan var mı?Platform donması,kayma falan filan ne alemde acaabaw?
Amanin rüştü "system trade zamanı"...
BANGA mühim
batırırım affetmem
..
Kavga lazım, topik az reyting alsınbaşlıyorum..
Ula yuhh arkadaş, dün taa 100875 de grafıynan histemiynen gerekçesini yazıp lonkları flat ettim dedim..Devamında ben bu 60 dklık grafın 99300 e graşma ihtimalini sevdim dedim..Şort ettim dedim..Yüzüne gözüne dursunAy üstüme iyilik sağlık... Daha sonraki surf trade noktalarım ise asla piyasanın iyi fiyatı olmaz..Bakılırsa ben şortları kavır ettim dediğim yerin hep daha da altını gördü piyasa.. tersi de doğru
Oynamıyom arkadaş ben..Ben mahiyi istiyorum.. O vob da değildir... Omuzu da değildir
Bağa ne kardaşım bana kimse güvenmesin..ben bile kendime güvenmiomm... Lonkklar için en tehlikeli durum benim lonk olmam diyen ben deilmiyim..daa ne istiyonuz..melek mi istiyonus
He ama geç söylediğim bir şey olabilir...Sistem sinyalleri... Burada geyik yapacağık diye SPK ile başımız derde girmesun deyu...Kaldı ki beni bilenler, "sisteme uyulacak zamanlar" "sistemin tersinin yapılacağı zamanlar" ayrımı yaptığımı bilirler
Kavra ritüeli vesilesiyle toplumsal mesajlarımı da vermiş olayım...
AFTLOOO,
Beni Mahi ile tanıştırmazsan kavganın hasını o zaman yapacağız bilesün![]()
BANGA mühim
hacı bu arada 6 kaldıraca nadişr çıkarım...o da genelde şortta olur..lonk da 6 kaldıraç herlade 6 ayda bir ya oluyordur yada olmuyordur...o da iki gün önce oldu zati.. dedim ya bana bull oryantasyonyu lazım![]()
BANGA mühim
Bu arada yazarken fark ettim..."Lonklar için en tehlikeli şey benim lonk olmam" teoremi dün doğrulanmış..hehehe..düşün 101200 leri defalara taciz etti kıramadı..heheheh
BANGA mühim
Operasyondakiler derkenAftlo dan detaylı tarif veya resim alabilirm miyik..hayır yani eğer aftlo operasyondakilere sarmak istemiyosa belki duruma göre ben sarabilirim...yada sen sararsın fileksi.. ya da, sararım, sararsın, sarar, sararız, sararsınız, sararlar...hortum, hortsun, hort, hortuz, hortsunuz, hortlar
![]()
BANGA mühim
aha olay çıktı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri