17:00'de ev satış verisi varmış... üvvv...
17:00'de ev satış verisi varmış... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
papaz tahmini sayım ..
![]()
2013,00
resmen short operasyonu yapiliyor 200 bin felan olacak galiba bu kadar olur
shortlar öyle böyle değil shortliyip bekliyim diyen adam varya hayatı bitti.. %15 zarar etmişim 1 kaldıraçla hesapla üwwwwwwwwwww rakamlar meydane çıktı üwwwwwwwwwwwwwwwwwww inanılmazzzzzzzzzzz zarar var
evlenip boşandım hanıma kaptırdık deye avutiyim kendimi Muhahahahakayınvalideye ev aldık puhahha
![]()
Merhaba güzel insanlar ben geldim! Bu haftas izinliyim şakıyım biraz! PEEHHHH!
yoruldum yaw![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ekistra şort yaptım..275-225...ve 1/2 poz aldım...Eüzü
BANGA mühim
Anket başlatmayayım burada sorayım... Matriks'in "Öneriler İstekler" kısmına yazı yazıp da bugüne kadar tek satır cevap alabilen oldu mu?![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
OH oh veriler beklentilerden iyi geldi... Bu gece dowa gömsünler artık...
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri