arkadaşlar şu emir iptaline ceza olayını tam çözemedim, genelde pek emir yazıp iptal etme huyum olmadığı için, diyelim 45300 e 1 kontrat alım girdim sonra iptal ettim,
ne kadar para kesilir hesabımdan?
arkadaşlar şu emir iptaline ceza olayını tam çözemedim, genelde pek emir yazıp iptal etme huyum olmadığı için, diyelim 45300 e 1 kontrat alım girdim sonra iptal ettim,
ne kadar para kesilir hesabımdan?
Behh Behhh kısımları hoştu. Neyse arap kızımızı bulduktan sonra gelelim Nuri Sevgen olayına.
Benim bildiğim Nuri Sevgen başka isimlerle gezmiyor.Burak Gerçek (bgercek) gibi meydanda dolaşıyor NuriSevgen forumda da kayıtlı zaten kendi resmi ile kendi ismi ile ve yasaklı vs değil. Aracı kurum çalışanalrının daha geçen ay yaptığı gibi gizlice müşteri kılığında şirketlerini övmeleri ve diğerlerini karalamaları gibi bir hareket için ikincil bir isme gerek duyacağını sanmam.
%90 ihtimalle falconettin rapordan alıntı yapıyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
45250'de gezinip duruyor sistemleriniz ne diyor
Arkadaşlar orjinal 5 dklık flat dedi.Short içinde birkaç sinyal var olumlu ama daha kesin değil takip devam.
Konu Larossıan tarafından (01.06.09 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
turkish bi coştu 45275ten 45375e çizdi ama kafasına çaktılar.
225 stopçalıştı. uzun . oldum.
Her foruma üye sayılır ama bazı tartışmalar geçince geri plana çekildi.
http://www.bilgeyatirimci.com/burak_gercek adresinde.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri