500 5lik ve 10 lukta denge, zaten 600 ve üstünde py geri gelmez, 74000 lere kadar gider,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
uşahlar palaynan öğle yemeği sonrası bi gave içtik. haftada bir yapiyoz bunu. bilirsiniz heç sevmem kendisini emme ağzının içinden bi tiyo alacaz diye katlanıoruz deyyusa.
dedim pala emmi bugünkü düşüşle herhal artık bi 5000 puan inerik dedim.
yoh yiğenim dedi. nerde dedi. oyle kolaymı bu işler dedi.
ben bi veriorum dedi. senin cörtçü uşahlar iki veriyo dedi. bu beyle olmaz dedi.
bu beyle oldukça yine yukarı süreces yolu yoh dedi.
emmi dedim. heralde yeni zirve yaptırmazsın o kadar da deel dimi dedim.
yiğenim belli olmaz emme mümkün dedi. bu senin cörtçü uşahlar aklını başına almadıkça herşey mümkün dedi.
hele o janinin 75,500 deki ztopu yohmu ona bahtıkça içim bi hoş oluyor dedi.
benden dimesi uşahlar. mugayyet olunuz.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
şimdi şöyle düşünün, 75200 bundan önce zirve idi, şimdi ise test yeresi, ben bırakmam sizi söylerim gelişmeleri, ama sizde biraz hareket gösterin, ben yoruldum valla,...
hani pazar günü baca yakıyorduk itfaiye gelip söndürüyordu, şimdi tutuşma yok bacada henüz, ama için için yanıyor, bu yangın başladığında %10 en az ayı yaparız,..
şimdilik up trend sonlanışı var, bunun içinde fakeler olacak, yatay bu işe yarar, ky nin zararı ile ky nin karı birbirleri arasında taksim edilecek ki, py sürekli olsun, umud olsun,.. şimdi bu bölgedeyiz, tabi ky mücadeleye devam edcek kime, birbirine karşı, bu süreçteyiz, elimizdeki araçlar rahatlıkla bir py sonlanışını gösterecek cinsten, onun için sırası geldiğinde yani baca yanmaya başladığında derizki bu baca yangını, basın cörtü,şimdi yara saralım ve akıllı olalım,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
son durum da flatım, coni öncesi yere bulabilirsem cört olacam, 74 de yakınlardan, 73 e yakınlardanda lönk olacam,
675 çıktğım, lönklerimi, 375 geri aldım, sonrakiler 73000 yakın lardan olcak,....
hiç sorma
konuştuklarımla yaptıklarım çelişiyor, düşündüklerimi yapamıyorum, bunun tek sebebi orantısız sermaye ile gereksiz risk almam ... Bir an evvel yükselme istegime karşı koyamıyorum. Halbuki kesinlikle en az 3/10 riskle girmek şart..bende de o yok, artistlik yapıp duruyorum. Bereket nerede duracagımı biliyorum.
10 luk denge 450 de,............
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri