geceye kesin ve kesin kısa ben.......başkalarına karışmam......
geceye kesin ve kesin kısa ben.......başkalarına karışmam......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
TÜm Kadar Kısa bu foruma fazla UZUN geceye p.tesi akşama muhakkak kısa hıstemsellll ters teorıler kuramı ? az bişey kısmayın darılırım bahh 44100 löng
Konu SaNCaKTaR tarafından (29.05.09 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Vazcaydım haftasonuna löngür löngür
teşekürüm bitmiş....
yalnız bu VOB huy huyladı suy suyladı benigüçlü gördüm kendisini..
artık kader ve sistem
bende kısa girdim haftasonuna..
pek ümitli değilim yalnız..
arkadaşlar aracı kurum tavsiye edebilecek varmı. özele mesaj atarmısınız.
komisyon oranı , derinlikli matriks ve hizmet yönünden sizin tavsiyeleriniz benim için önemli . onbinde 6 komisyon ödüyorum. derinlikli matriks yok. 150 endeks kontrat aylık işlem yapıyorum.
Amatör yatırımcı
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri