Unlim abi hareketli ortalama kesişimine oynayan bile Ocak'dan beri en az 15.000 puan götürürdü sen hala VOB zor diyorsun yaw.![]()
Herkese günaydınlar...
Bugün işim çok az sonra çıkacağım, zaten en azından öğleden sonraya kadar trade etmeye de niyetim yok.. İlk seansta kargaşa bekliyorum... O tür ortamlarda ben çok çarpıldığımdan flat kalacağım...
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim
Cumanız hayırlı olsun
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
kuralları uygulayan adam için bana göre VOB daha zor.
teorik olarak da daha zordur zaten. sığ piyasayı yönetmek çok kolay.
EFG dünyanın yanılmıyorsam 40 ülkede faaliyet gösteren en büyük finansal kuruluşlardan birisi.
sıkıyosa hiçbir haber, hiçbir ekonomik gelişme, hiçbir karar olmadan £/$'a %5 yaptırsın. maçası yiyo mu görelim.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
heheheheh..limit in dün tahmin ettiği 5 sayısı süper loto çekilişinde çıkmadı..heheh...NNooollddiiiiiiiiiiiiiiiii....(bu günü limit in üzerine gitme günü ilan ediyorum)
günaydın gençler....
günaydın yurdumun güzel insanları........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Senin kafanın basmayacağı bir piyasa hayal etmekte zorlanıyorum... XAUUSD olabilir belki...Sazan sistemler için en zor ortamlardan biridir dediğinden beri takip ediyorum, benim bildiğim hiçbir metotla orada para kazanmak mümkün değil gibi...
Dediğin doğru olsaydı bile enorton'un imzasındaki ifadeye dikkat etmek lazım.. Piyasadan para kazanmak için piyasayı anlamaya gerek yok.. Çıkıyorsa çıkıyordur, düşüyorsa düşüyordur... Nedenini anlamaya veya önceden tahmin etmeye çalışanlar çok ciddi sıkıntılar çekiyor ne yazık ki...![]()
Günaydınz cans
YYLD
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri