Günaydın,bol kazançlar herkese
Günaydın,bol kazançlar herkese
Yeni bir sabah, yeni bir gap...
Sistemdeki hangi türde gap'lerle poz değiştirilip hangileri ile değiştirilmeyeceğine dair kodu haftasonu komple elden geçirmiştim. Ben de sistemlerim de sürekli gap yediğimiz için böyle birşey bana şart.
Sonuçta sistem bu gap'i poz değiştirmeye layık bulmadı. Bu bir kumar tabi, eğer kodladığım mekanizma burada yanılıyorsa daha yüksekten long'a döneceğim, ama uzun vadede VOB koşullarında bu yaklaşımın daha çok kazandıracağını düşünüyorum, çünkü günün en yükseğinin birinci çubukta görüldüğü birçok gün oluyor. O günlerde oradan long'a dönmek intihar oluyor.
Al sinyali gelirse gözünün yaşına bakmam long'larım. O zamana kadar dünkü short'larla devam...
yyfd
yorum yok flat devam ..![]()
2013,00
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
direnclerin uzerine attık gepli yukseliş devam bir yere acele veya haber gelecek havası var bugun..
bol kazanclar
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
gunaydin millet, iyi bir gun olur umarım herkes adına
pivot...........70.750
ema55.........70.450
etr da al verdi...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Exhaustion Gap denen gap çubuklarına yakın geçmişten örnekler...
Ne yazık ki bir gap çubuğunun exhaustion gap mi, Pro gap veya Gap&go denen türde bir gap mi olduğunu anlamak çok zor iş. Birçok parametreye bakmak gerekiyor. Çok doğru programlasanız da asla %100 tutturamazsınız zaten. Uzun vadedeki permansı değerlendirmek lazım...
strategist patron ankete yazmışmıydın shortum deye![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri