1-1 oldu,....
1-1 oldu,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ahanda ağaya taktım, 2-1 oldu,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
ondan birde bize hazırlamıştım, dün oynaklık düşüyordu, ama illüzyonu çok,.....yani ona göre poz alınmaz, sadece destek alınır, bizimkinide atıyım sığırcınınkinide atıyım,....
burada şu beyaz çizginin altı genel çok emniyetli bölge, beyaz pembe arası realizelerin yaşandığı yatay py şartları, bu durumdayken beyaz altına giderse yükseliş(son olay bu şekilde), pembe üstüne giderse aşağı kırılış,..
beyaz çizgi altında indik bantı keserse etkisiz realizasyon, kestikten sonra beyaz çizgiyi geçerlerse bu ciddi düşüş, beraber pempeyi geçerlerse bu çok ciddi düşüş böyle kuruluş,....
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
İndi hocam eline emeğine sağlık, çalışmalar güzel oluyor...
Fakat ben şu iki garfikteki benzetme analizlerine katılmıyorum...
İlk grafikte bahsettiğiniz sarı işaretli bölgedeki yükselişe benzer bir durumun başlangıcındaymışız demek isityorsanız... katılmıyorum...Burada kırmzı histogramlar düşüş trendinde uzun aralıklarla devam etmemiş ve ardından epey uzunca bir süre yukarı harekette histogramlar fiyatlara çarpmamıştır..
Oysa şu durumda bir düşüş trendinde kırmızı histogram bolluğu sonrası oluşan ilk çıkış yine kısa sürmesi yüksek ihtimal, yani 6-7 gün yükseliş öngörülebilir ama çok uzun bir çıkış trendi bu garfiğe bakınca gözükmüyor..
İkinci grafiktede aynı bölgeyle benzeşme yada alaka kurulması zor bence, aşağıdaki indik gerçekten bunun alakalı olmayabileceğinin işaretini vermiş aslında..
İlk grafiktede mor indik CCI indiğine benziyor yada buna benzer çalışıyor görüyorum, buna göre bir yükseliş var evet, ama histogramla kesişme seviyesi epey yukarda olduğundanmıdır nedir, yine bize olası çıkışın fazla uzun soluklu olmayabileceğini işaret ediyor aslında diyorum
Siz ne dersiniz?![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri