eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
iyi akşamlar arkadaşlar.... kazananları kutlarım.. fxci hocam süper iş çıkarıyorsun...![]()
alsatlar yoğundu .. komisyon çok tutuyor ..geceye son poz .. 71,425 kısa (oha yazarken içim bir hoş oldu ) kısa .. %4,31 yükseldi .. bende 900 point kar var .. yarısı komisyona gider .. vayya ... kar perşembe olsun dow kapanış tahminim .. 1,01 (birnoktasıfır1) üvvv . cümleten iyi akşamlar .. üvvv .. yarın zırlamaya devam ederim artık yoruldum .. çökmelik graflar oldu bence .... ... .. üvvvv .....
..
cümleten geçmiş olsun .. üvvvv
2013,00
geceye flat...yeter artıkın yoruldum...herkese hayırlı akşamlar...kayıpları olan üstadlara geçmiş olsunlar...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Sistemide verem bavri buyrunz
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bu yükselişin ardından avrupa birliği üyeliği ile ilgili bir haber çıkarsa hiç şaşırmayın. Seçim yaklaşıyor diye bunların eline yeni oyuncak gerekli...
8 ocak 2010..zirve 71350..
bana göre bugün 2 li tepe oldu..hatta zirveyi aşan 200 puan ise stopları patlatmak içindi....yysd...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri