referandum olacak..bakarsınız referandum taaruzuna karşılık,akp dava dilekcesi olur....amma pala hala alıyor..
benim senaryom..hala aynı..2 tane olumsuzlupun etkisi küçümsenir gibi gösteriliyor(garantinin satışı ve referandum)..
referandum olacak..bakarsınız referandum taaruzuna karşılık,akp dava dilekcesi olur....amma pala hala alıyor..
benim senaryom..hala aynı..2 tane olumsuzlupun etkisi küçümsenir gibi gösteriliyor(garantinin satışı ve referandum)..
500 ort longcover ve short ... müsterihmiyim ? .. tabiki değilim .. üvvv ..ıngaaaaa
2013,00
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
unlu diyom,çok kızıyom diyom...
Parite yukarı borsa yukarı,parite aşa borsa yukarı yapıyorsun....şuna bir karar ver ne yapacaksan...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
hafif bir müsterihlik çöktü üzerime ... short olunca .. üvvv ..
2013,00
hmm.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
euheuh pala hiç değişmemişgirdiğim an çarpıyo uheueh
kapattım shortları 500 den .. 400 point att the blackboard![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri