grafın her yeri bayrak flama doldu. bu son direğede bi bayrak takıp devam ederse.......
grafın her yeri bayrak flama doldu. bu son direğede bi bayrak takıp devam ederse.......
uzun 325...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Özellikle NASDAK ve XLF (Finansal endeks) çok sağlam bir gap ile açtı... Exhaustion gap değil ise, yani bugün kapanmazsa daha yukarı yol çok demektir...
350 kısa devam 575 satmayı çok isterdim .. kısmet değilmiş .. üvvvv
2013,00
Transport dowu desteklemiyor.
Bütün longlar full short.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bu bir altın vuruş.....başka adı yok.....
buda trend sonlarında olur.....sorun altın vuruş bugün nerde bitecek..
yarınada devam edecek mi.??
beynim burada bittiğini söylüyor.................
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
flat devam..sat gelinceye kadar..amme kanımca buralar tepe olmalı...garanti yatırım,herzaman dip-tepeyi koyar...71350 den ne vermişti ama...
gerçi yinede belli olmaz...1999 yılını hatırladım da...herkes ne düşünüyddu,ne oldu..endeks 6.000 den 20.000 oldu...
kısacası PALA bilir..
Abi sen benden çok daha iyi bilirsin bu adamların piyasasını, o yüzden hep merak ettiğim birşeyi sana sorayım. Bu Dow Transport'un Dow IA ile farklı olması durumu niçin hep Dow'un düşeceği şeklinde yorumlanır? Bu uyumsuzluk iki yönlü değil mi? Yani bu uyumsuzluk Transport'un çıkacağı anlamında yorumlanamaz mı?
saat 16.00 sonrası sibob sistemim long devam ediyor
ben üse... yuaw beni biliyorsunuz zaten![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
demekki borsa gerçekten artık beklentiyi diil, bilinmeyeni fiyatlıomuşşş...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri