Bir yerden sonra faizlerin yetrli yükseldiğini düşünenler sıcak giriş yapacaklar,.....
Mb ve hükümet cari açık nedeniyle faizi düşürücü yönde munzamıda artırarak mb nezninde parayı bağlayıcı yönde harekt ettiler, bu durum py faizlerinde geçici artış olarak yansıdı, karar AŞAMASINDA ya mb py faizine doğru gidecek yada py mb faizine doğru inecek,
öte yandan BİR SÜREDİR sığır güdenin agresif yükseliş tutumu ve dxy de aşağı yönlü seyiriNİ sürdürmesi, keza 10 yıllıkları 4 altında görece düşük tutması, mötör ülkeleri KRİZ SONRASI harcama manyağı yaparak bizansa çevirdi, cari açıkların patlamasına neden oldu, tasArruf çıkşının buna dikkat bu çıkış borsa kaynaklı sıcak çıkşı deyil, usd nin görece düşük oluşu nedeniyle ülkede satışı yapılan yabancı mallar üzerinden emilen tasrruflar bu, cari açığı patlattı,....
Bu açık bir şekilde yerine yoluna koyulana kadar, tedirginlik sürecek,....
Bir şekilde resmi veya gayri resmi para bulunacak, yoksa yok,....
Yoksa buluna kadar buraları satılacak, .......yada faiz artırarak sıcağı çağıracaklar, o taktirde sıcak rezerv nedeniyle gelmeyebilir çünkü nema aldı diyelimki riske girdi geldi cari dahada patlar,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sözlerime burada son verirken topik bu haliyle aşırı şekilde yorulmama neden oluyor,.....bir süre dinlenmem gerekecek,......
Kalınız sağlıcakla,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam bilginize , elinize sağlık..gün içi takip ettiğim gözucuyla olan seans içi heyacanı anında yaşayabilsek daha tecrübeli olacak..dediğiniz şey sistem takibi, nasıl olsa "zıp zıp lı bir dow" oldukça neler patlar neler..
ben de arada da olsa topiği boş bırakmamak için yazarım...
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
şu düşüş hikayesi, crasha hep karşı çıktım, trash dediğim ölçülü düşüşü savundum, önce bu dedim, sonra bakarız crasha......
bunun içini doldurdum hep boş macrosuz bırakmadım,.....son yaptığımız bu trash hikayesinin yani ölçülü düşüşün teknik hikayesinide son olarak yukarıda alıntılarını yaptığım teknik analizlerle açıklamıştım, daha önce bu konuda olan macrolarımı ise geriye doğru gittim ama üşendim şimdi gecenin bu saatinde, bulamadım, takip edenlerim hatırlarlar, her neyse dedim ya önemli olan boş bırakmamamak konuyu anlatmak, içini doldurmak, takip edenlerimizi kurda kuşa yedirmemek ,.......
şimdi öle hurdalıkta oynarken güzel bir durum gelişti ve yukarıdaki tekniği destekler nitelikte daha önceki kılı kırk yararak bulduğum hedef değerleride şu 61xxx ler 56 xxx lar baktım zorlanmadan veriyor, her ne kadar yorulduysakta dedimki bu paylaşılmalı.....
Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)
Yer imleri