Sayfa 639/5549 İlkİlk ... 13953958962963763863964064164968973911391639 ... SonSon
66581 sonuçtan 7.657 ile 7.668 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

120 LİK,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Bir yerden sonra faizlerin yetrli yükseldiğini düşünenler sıcak giriş yapacaklar,.....

Mb ve hükümet cari açık nedeniyle faizi düşürücü yönde munzamıda artırarak mb nezninde parayı bağlayıcı yönde harekt ettiler, bu durum py faizlerinde geçici artış olarak yansıdı, karar AŞAMASINDA ya mb py faizine doğru gidecek yada py mb faizine doğru inecek,

öte yandan BİR SÜREDİR sığır güdenin agresif yükseliş tutumu ve dxy de aşağı yönlü seyiriNİ sürdürmesi, keza 10 yıllıkları 4 altında görece düşük tutması, mötör ülkeleri KRİZ SONRASI harcama manyağı yaparak bizansa çevirdi, cari açıkların patlamasına neden oldu, tasArruf çıkşının buna dikkat bu çıkış borsa kaynaklı sıcak çıkşı deyil, usd nin görece düşük oluşu nedeniyle ülkede satışı yapılan yabancı mallar üzerinden emilen tasrruflar bu, cari açığı patlattı,....

Bu açık bir şekilde yerine yoluna koyulana kadar, tedirginlik sürecek,....

Bir şekilde resmi veya gayri resmi para bulunacak, yoksa yok,....

Yoksa buluna kadar buraları satılacak, .......yada faiz artırarak sıcağı çağıracaklar, o taktirde sıcak rezerv nedeniyle gelmeyebilir çünkü nema aldı diyelimki riske girdi geldi cari dahada patlar,.......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Sözlerime burada son verirken topik bu haliyle aşırı şekilde yorulmama neden oluyor,.....bir süre dinlenmem gerekecek,......

Kalınız sağlıcakla,....

6. 12 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aylık trash senaryosunu yazdım dün rakamlar mevcut,....olası kırılış için o rakamlar geçerli olacak, anacak macro da bahsettiğim üzere crash bende yok onun yerine trash olarak adlandırdığım senaryo var, bu seneryonun dün nasıl çalışacağını söyledim,

short stoplatmadan yeni düşüşe girmiyor,......buna dikkat....
    Sözlerime burada son verirken topik bu haliyle aşırı şekilde yorulmama neden oluyor,.....bir süre dinlenmem gerekecek,......
    Kalınız sağlıcakla,....
    ortaya koyduğunuz emek için TEŞEKKÜRLER

arada zaman buldukça yazarsanız seviniriz

8. 8 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.280
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    148
    Toplam Teşekkür
    28 Yazısı Teşekkür aldı

Kalınız sağlıcakla,....

eline, koluna , bilgine sağlık üstad.....

10. 8 Kullanıcı antaresist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.962
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.661
    Toplam Teşekkür
    1.308 Yazısı Teşekkür aldı

Kalınız sağlıcakla,....
    hocam bilginize , elinize sağlık..gün içi takip ettiğim gözucuyla olan seans içi heyacanı anında yaşayabilsek daha tecrübeli olacak..dediğiniz şey sistem takibi, nasıl olsa "zıp zıp lı bir dow" oldukça neler patlar neler..

ben de arada da olsa topiği boş bırakmamak için yazarım...
    Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.

12. 7 Kullanıcı tr_hope05 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi bu aylık graftan bir kesit, şu bizim kopuk seneryo gereği ölçülü düşüşü yani trashı bununla takip ediyoruz,

1. realizasyon başlamış, 92.5 tan 75xxx olan ve hali hazır devam eden, ancak bu haliyle hali hazır realize safhası devam ediyor, geçen başka bir grafta bunu izah etmiştim,
    2. 75725-75225 kırılacak iki seviye, çoğu kişi buralarda long olur......çünkü 79150 deyiz daha, dünde 81400 de idik,....yani 6000 puvan bazılarına yetr ve fakelere yakalanırlar kesin,..
    3.hedef seviye 56xxx (max), neden max ölçülü düştüğümüzden.....en fazla....
    4. bu 2008 düşüşündeki seviye olasılığı çok zor, zira dünyada para bol şu anda.....
    5.bant içindeki bembe renkli indikatörün bantı yukarı kırması gerkli, aylık satış esnasında henüz bu yok...
    olası hareketler şu şekilde olacak ,

aylıkta penbe indik 78308 seviyesinde ve 120 lik bantı ise bugün verdik 78408 de,kapanış ise 79150 de oldu, 120 lik ticari bant alt sınırı 78408 ile aylık penbe indik öpüşüyor ve kırılıp kalınırsa satışlar trend şeklinde gelişecek büyük olasılıkla,......ve bu trend aylık satışı 2 nolu değerlere doğru tetikleyebilir,...şunu demiştik bu gün kapanış analizinde sürü sonuç istiyor, hacim arttı ya yukarı ya aşağı ama sonuç,....biz aşağı yı yazıyoruz şu anda olursa nereden nasıl diye...adım adım yaklaşıyoruz konuya....

realizasyonun trasha dönmesi durumunda 2 nolu seviyeki değerlerin 75725-75225 in aşağı yönde geçilerek bu kırılma esnasında pembe indiğin bant içnden yukarı çıkarak/bantı yukarı keserek satışı onaylaması gerekecek,

bant alt çizgisi şu anda 76235 de, ölese trasha giriş değerlşeri şu şekilde ...

78400, 76235, 75725-225, sonrası kapsül bırakış olcak.......seneryo çalışırsa ilk barın aylık satış gereği 61250 ye kadar vuracağını düşünüyorum, sonraki barlar ise 56xxx seviyesinde sonlanacak,....tedirginlikle artan faizler yukarılardan bağlanarak faizlerin düşmesiyle geçici olarak paray geçen el bu defa parayı terkederk faize geçecek ve faizlerin düşmesinden nemalanacak,....enflasyonla beraber gidecek bu süreçte ikinci bir ralli dönemi düzeltme sonrası başlayacak,....geçici güven tesis edilmiş olacak....

tersi durumlar, 78400 de tutunarak düşüşe izin verilmemesi veya 762xx seviyesinin aşağı yönde geçilememesi durumunda yani buna izin verilmemesi durumunda,...son aylık mum görüldüğü üzere hali hazır can çekişiyor, dirilerek.....

3 numarada görülen indiği yukarı hareketlendirecek, bu hareketlenme sonrasında yeni durum, 75725-225 ile, 70xxx(3 nolu indiğin yeri) civarlarında bir denge teşkil edceğinden 56 ve 61 görülme şansı oldukça azalacak.....dip 65-70 civarları gibi bir yerde oluşacak, ancak bunun için son aylık barın dediğim yereleri kırmayarak yukarı hareketlenmesi gerkli,....

4 ün gerçekleşmesi çok az, 29000 lerki, 1929 yaşıyoruz demektir,....yani hisseler solakta uçuşuyor olur,......kırılır yani tutmaz....

onun içiun ölçülü düşüş yapılacak, dünya içun.....
    şu düşüş hikayesi, crasha hep karşı çıktım, trash dediğim ölçülü düşüşü savundum, önce bu dedim, sonra bakarız crasha......

bunun içini doldurdum hep boş macrosuz bırakmadım,.....son yaptığımız bu trash hikayesinin yani ölçülü düşüşün teknik hikayesinide son olarak yukarıda alıntılarını yaptığım teknik analizlerle açıklamıştım, daha önce bu konuda olan macrolarımı ise geriye doğru gittim ama üşendim şimdi gecenin bu saatinde, bulamadım, takip edenlerim hatırlarlar, her neyse dedim ya önemli olan boş bırakmamamak konuyu anlatmak, içini doldurmak, takip edenlerimizi kurda kuşa yedirmemek ,.......

şimdi öle hurdalıkta oynarken güzel bir durum gelişti ve yukarıdaki tekniği destekler nitelikte daha önceki kılı kırk yararak bulduğum hedef değerleride şu 61xxx ler 56 xxx lar baktım zorlanmadan veriyor, her ne kadar yorulduysakta dedimki bu paylaşılmalı.....

14. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

önce genel bir fikir vermesi açısından geniş ölçekten günlük grafik,...

16. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

sözde kriz sonrası mart 2009 dan itibaren devam eden yükseliş trendi,...

18. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

20. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

22. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

24. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)

Yer imleri

Yer imleri