Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
korktuğum oluyor, spotta fiyat arttıkça hacim bayılıyor....
İçin kıpır kıpırsa
Hayat enerjin varsa
Kinetix ayağındaysa
Hadi yerinde durma
oooooo
Koşturur bu X oooo
Coşturur bu X oooo
Zıplatır bu X oooo
Başkadır bu X oooo
Kinetixxx
Ayaklanmaya hazır mısın...
Reklamdaki ses tanıdık gibi geldi Fuchs yalnız ya da İstanbull attackla söylemiş olabilir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
arkadaşlar, matriks programı matriks server'larına erişim için hangi portları kullanıyor bilen var mı acaba?
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Ulem Asti ulem asti
Verdin yine gazi
Yaptirdin reklami
Kesitrecen cezami
Çok Uzman
03.10.2008de açılan 44,975te kalan boşluğu doldurmadan dönmeyecek gibi. Şu anki oluşum günlüklerde de flamaya benziyor. Ayular dikkat etsin yani bir de kendileri baksınlar belki gözden kaçırdıkları bir şeyler vardır.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri