Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
donmalar yarın belli olur seans esnasında, düzeleceğini pek sanmıyorum donmaların, bir müddet idare eder bu haliyle, ancak bir temizlik oldu, dün çalışmayan indikler çalışır hale geldi, buna şükür şimdilik,...
Mtx si birde dışarıdan formül almadan denemek gerekir sanırım,...bu durumda da halen donmalar devam ederse hata mtx veya alt yapısından olabilir diye düşünüyorum, dışarıdan eklentiler de küçük uyumsuzluklar dert olabiliyor, bunu görmüştüm zamanında.....
Hard discler de zorlanıyorlar, sürekli veri kayıdı yoruyor onları......neticede ani emirlerde bir şok yiyor pc,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
alıntıdır..uyumlu olması açısından atıyorum
![]()
Topiğinden öğrendiğim kadarıyla Jelibon üstad VIX'i şu şekilde kullanıyor.
![]()
Ya graflar maşallah coşmuşlar,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Teşekkürler ellerinize sağlık,....
+++++++++...1
hocam gün için anca arada okuyabiliyorum..malesef daha üretken olabilir iken buna da şükür diyelim..
graflarda sizin emeğiniz ile başka boyuta geçtim , o nedenle göremediğimizi görüyoruz..bir şeyi itiraf edeyim aslında 81,2xx lerde iken bal gibi de kısa yapılırmış ama gün içi o kadar şey oluyor, bitiyor ki fiyatların yalan akışına aldanmaktan göremiyoruz...neyse gider de gider bu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri