şimdi ne oldu 825 kısa 625 verdim, 825 bir daha yazdım, 750 döndü,
675 kısa idi bekliyordu, az önca dayanamadı geldi ağa o da475 gol oldu, 675 bir daha yazdım,
sabah ta dünki, 475 ve 325 ler 125 ve 61975 den flat oldu,
genel yönümde 63 üstü kısa, ve 61500 altı uzun böyle yani, a dan e şıkkına kadar seçenek var, risk ağanın e yi iŞaretlemesinde, hepsi bu,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yetiş ya A.Tridge !... dow 6.500 diyorda..
o zaman vob 28.000 olur.(mart 2009 dow ve vob dibi).hatta siyasi risk olursa 24.000 olur..orantı kurdum..
garantibnksı 1.40 olur...oy oy...
bullmarket patron nerdesin .. longmusun shortmusun help please .. üvvv![]()
2013,00
yok be ihtiyar çeşkim öle olsa, yalnız onlarında numerosu var, mesala biri 575 den itti, diğeri 825 den bastı, buda numero,.....araya sistem koymak zor yani, çerçeve çıkana kadar iş bitti oluyor, sistem trendde iş yapıyor, yalınız iyi olacak, burada fxci, ve astitatın sisleri güzel,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Hala satta, hala aç, hala 350 puan içerde ve hala guruluyuz ayu kardeşlerim..üwww
![]()
uuu..dışarı düşerkende alıyolaaa..üww..
histem alda sistemde alda .. müsterihlik durumum iyi değil ama ... heç müsterih değilim .. üvvv .
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri