bu kadar shortçu kellesi yetmez, daha fazlasını istiyoruz diyorlar... ayakta alkışlıyorum PY mizi..![]()
kapanışa 10 dk kala al sinyali geldi bide![]()
Kusura bakmayın ama gece short kalan ayuları ezme yaparlar yarın.Mübarek günde ayı ezmesi olmayın.Hala 3 dakikanız var.Akp davası açıklanacağı gün öncesine benziyor.Son 3 dakikaaaaaaaaaaaa.Bakmayın öyle dow 8100 olsa da 100 puan eksi açar burası.Borsa da en önemlisi niyeti öğrenmektir.O da yukarı.Yarın artı makas.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (21.05.09 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.
bence shortçuların kellelerini aldılar yeterince.
dedikleri şey o değil.
dedikleri şey şudur:
"şşşt yeni shortçular, o kadar kolay mı lem biz buralara kadar getirdik, ucube ettik, godzilla ettik, sen mis gibi yerden teeeeeee zirveden şortla diye mi lem hee?
alırsın yeni shortçu, alırsın...kolaydı..."
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
geceye kısa girdim..açıkcası dowun %1,40 eksisi fiyatlanmışken delilik gibi...ama sistem 43900 den sat da...
[
sistem son günlerde mükemmel işlerken,bugece bana yamuk yaparsa ,onu halka arzederim..![]()
Konu abka tarafından (21.05.09 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
histem diyorki senin şortları kaptılar..dj bu gece %4 felan düşecek yarın 1000 eksi gaple açılacağız..sistem ise 875 de al verdi..e ben ne yaptım..ikisini de sallamayıp flat kaldım...
unutmadan..30 dak. macd kapanışlarda %80 isabetlidir(sabahki açılışı bilir)...sat da kapattı...
Bence kapanışta illüzyon yaptılar. Hep yaptıkları bu değilmiydi zaten! Azılı bir ayu olarak ben bile yarın + gap açacağına inandım demekki DÜŞÜŞ GELİYOR!
ben adamın hasını meesene de tanırımgokanın gercek yüzünü meesene de gordum harbi delianlı çocuk.. galbi temiz baa hiç küfür etmedi. hasso delianlı. eyi cocuk allah bozmasın
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri