küçük-k sana doğru geldi,.....
küçük-k sana doğru geldi,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
karla zarar arasında, %100 oransal fark koyuyorlar,.........short, longun yarısı kadar ediyor,.....keh, keh,.......vay a*
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kuzucuk MC yedin ama hiç sesin soluğun çıkmıyor.hesap basit...
%50 girdim dedin hoş önce full dün sonra dansözlük edip benim full üm %50 dedin.
şindi uşağlar kuzunun 70 milyarı var diyelim.yani 100 kontratlık parası komlar hariç %50 ile 35 milyar ile 50 kontrat SHORT.
ana para yani 70.000 TL niz 26.250 olunca MC yersiniz.
bakalım kuzuda durum ne?
50 kontrat SHORT 65.500 maliyet...son uzlaşma kaç 74.350 fark 8.850 puan.zarar 44.250 TL
ana para kaçtı 70.000 TL kuzunun an itibariyle 25.750 TL si kaldı...
kuzu İFLAS etmiştir...
hesap ortada...
MC yedi cengaver kuzu!
rakamlar hesabı anlamanız içindir.
parası kaç olursa olsun %50 poza giren adam 8.850 puan tersle MC yi yer afiyetle...
o kadar...
süper borsacı kuzu...
diğer taraftan MC yemesen ne olur...batmışsın...hemide öyle böyle değil...aval aval kol gibi trende bakarak battın...3 senedir vobtayım sağımda solumda senin gibi süper trader görmedim...
uşağlar bu yazıyı bu soytarının 2 hafta evvel pazar gecesi 01:00 de bana hitaben yazdığı yazılar için yazıyorum...HeLLim hanım silmiş tabii kimsecikler görmedi...ama mesajlarını ben aldım attım pc ye...terbiyesiz kuzu...
yazarken uzlaşmada değişmiş 74.575...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
lütfen kırıcı olmayınızki birlik beraberlik olsun, hem kim yanlış veya hata yapıyorsa o kendisini kandırır, kimseyi kandıramaz, bilgi sahibi olabilecegimiz konular yazarsanız ufkumuz genişler, bir kelime daha ögreniriz. Kırmak çok kolay mesele kırmamakta, yani derler ya incinsende incitme, sonu yok çünkü.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Gandim ne diyorsun graflar bizi nereye götürecek 15/30/60 lıklar ne alemde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri