Ssitmeini anlık ve tüm sinyalleriyle yazmayacaksa bence hiç yazmasınalr. Farzı misal Cuam günü gelen ALsinyalini yazmayı unutsa ve sizde o sinyallere göre işlem yapıyor olsanız bugün 2000 puanda tersteydiniz ve "XXXX nerdesiiin AL gelmedi miii" diye mesajlar yazıyor olurdunuz. Sistem kurmak zor bir şey değil en basitinden hareketli ortlamalarla bile başlasanız olumlu sonuçlar alırsınız.
Asti sen kapanışa yakın bu ters indikatörleri yazabilrisin sakıncası yok![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Evet kapanış tahminimi yapıyorum, 44200![]()
Konu mbm tarafından (20.05.09 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ula dayanamadım..800 filat.. 100 puan kar iyi![]()
spottada vadelidede ilk tepeye göre hacim düşük ama önceki tepeleri geçtik
hacim önceki tepedekini geçip devasa bir yerlere gelseydi kesin kısa kalırdım ama şimdi
zamanı değil , uzun devamm geceyede![]()
ahanda 900 yine şort..bakalım amon ra kaç kere sıçrayacak![]()
gösterge dinleniyor ama sabahki rekor seviyeden sonra hakkıdır..
![]()
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
geceye long...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri