43000 de 66 kontrat işlem görmüş
tepede az işlem yapmışşa fiyat geri çeklir diye bi kural var mı
43000 de 66 kontrat işlem görmüş
tepede az işlem yapmışşa fiyat geri çeklir diye bi kural var mı
925 yine kısa...
marbaş kapatılmıştır haberi geçseler benden çok sevinecek kişi var mı merak ediyorum...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Gökhan bugün nerede acaba, dünyanın hangi uzak ucundan bize merhaba diyecek merak ediyorum...![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Ah ANNA
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bugün düşüş olacaksada MC lar yapıldıktan sonra olacaktır...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
yaw sistem falan da hikaye ha..benim diğer forumlarda çok sağlam iki ters indikatörüm var..onlarda kısa girmişti ptesi akşamıona bilem uymadık yaww
garan isctr de yukselişe katılıyor
ralli ralli
DSI-CITI-EFG alış tarafında
diğer alış-satış farkı 2000 kontrat civarı satıcı fazla...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri