bi arkadasım anlatmıstı,yurtdısnda tr ye geldıklerınde kırmızı ısık yanıomus yaya ya ve yolda da hıc araba yokmus ama bunlar yesıl ı beklemısler bı kac grup varlık da bunlara bakıp gülmüş..
rusyadakı bazı arkadaslarım da yaya gecıdıne geldıgınızde hanı yoldakı beyaz serıtlerın oldgu yere yanı;şöför gozunuzun ıcne bakıyo eger yola dogru hareketlenırsenız o da yavaslıyo hatta karar verene kadar bıle tetıkte duruyo demıstı..bızde olsa yaya gecıdne yaklasnca şöför hızlanır..önce ben gecyım der gecemessem de ezerim nolcak der
![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
yatay piyasa tam baa gore. küçük baş fortföy.büyük baş oluyor.
Emma ANNA ZIESTENOVA ya uydummuda byükbaş fortföy küçük baş oluyor.![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
575 fit flat..astatin yeeğe kaaçr..+725
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
525 yine sat verdi meret
bu son sinyal şimdi şaftı dağıtacaklar![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
uzuncular dikkat kopartacaklar gibi..
haklısn,mesele kural degil sevgili vobix,uyucak insan olması..biz de insanların özü koyun gibi güdülmek..illa bi çoban lazımdır bize..itilip kakılmaktan anlarız sonra da şikayet ederiz itilip kakılmaktan![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
sistem sat verdi sisteme göre sattık hayırlısı bakalım
Histem alacaklar diye idi ama önce sistem
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri