yahu AL sinyaline çok yaklaşmıştık 900 gördüğünde AL vermemişti ama yakındı.lem dedim bas SHORT u nasılsa sinyal yakın azıcık zararın olur AL gelirse.geri kıpraşma dedim.
keşke bassaymışık oracıkta SHORT u süper trade olacakmış.kaçtı anasını satayım...
flatingo devam...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
acemilerin kenarda durması gerekn bir piasa var bugün .trend aşşa ancak öle sisteme uyarım kazanırım havasında düşmeyeceğiz bence
Konu Vob Trader tarafından (14.05.09 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
arkadaşlar fdov da hareketler sınırlı ama avrupa ve bizçokhareketliyiz saki düşüş sahte gibi.
bu vob bugün çok pis hareket çekecek %70 geberecek ihtimali veriyorum %30 da
şahlanacak ihtimali veriyorum.
40475 gecerse 40900 yeniden denenebilir
histem 350 den lonk diyo ama çekirgenin 3 kez sıçrama indikatörüne uyarak sistemin lonk demesini bekleyeceğim
selam .. 0 işlem geçen hafta perşembeden kısa devam .. vay anasını 1 hafta oldu poz açalı ... hahhahahahahha![]()
![]()
![]()
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri