marbaşla sankoda onbinde 1 ödüyorum. destek yüzbinde 9 verdi gitmedim. atlascepkenli sankoya git derim sana. ama hacim yüksek olması lazım onbinde 1 için mesela bugün 8016 işlem var bende
Konu Vob Trader tarafından (13.05.09 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
bende ,ayda 8.000 kontrat işlem yapınca ,çok işlem yaptım sanıyordum...en iyisi bu komisyon oranına şükredeyim..
Çok Uzman
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Her ne kadar bendeki 5 sistem de SAT vermiş olsa da bizim içeride annlaşılmayan bir iyimserlik var ve bugün de vardı. DAX %2yi geçmiş Bovespa %3lerde iken DOW %2 eksileri zorluyordu ama biz sadece %1,06 eksi idik. Bi de utanmadan para soktular bugün. Gerçi tek başına TCELL etkisi var orda da.
Konu VOBiX tarafından (13.05.09 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri