7000 pivan üwwww halojen abeyyy şu fake gene olsa yav vellaa son şans ahaha kaçarı yok dahavob hesabını kapatmak gerek kaçarsa daha yani ühühühüühü
7000 pivan üwwww halojen abeyyy şu fake gene olsa yav vellaa son şans ahaha kaçarı yok dahavob hesabını kapatmak gerek kaçarsa daha yani ühühühüühü
güniçinde de bahsettim, 4 nu tepesinden sonrası düşüşü izleyen feyk çıkış kısa kaldı önceki örneklerine göre...
iki ihtimal var....
1.) düşüş 21 haziranda başladı ve 69.675-71.375 tepkisi sonrası bugün aşağı devam etti.. bu durumda nihai dip fazla altta olamaz... kabaca 62-64bin bandı diyelim...ki bu şelale değil, sıradan bir düşüş hareketidir..
http://www.voborsa.com/forum/showpos...postcount=7216
2.) buralardan tekrar yukarı hareketlenecek ve asgari 72bine değerek düşüş başlayacak..
http://www.voborsa.com/forum/showpos...postcount=7206
benim tercihim 2nci şık....
Boşa gidermi hiç, takip ediyoruz Sayın Halojen.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
halojen abi şu yeni zirve işi olması durumu işi bozuyor yoksa 73300 mikemmel yerdi ühühhühühüwwwwwwww neyse flatim batmadım halen
buda başarı üwwwww 73 tam slow short yeresiydi üwwwwww 1 sene yat
ema gidip 79 felan olursa iflassssss ederük büyük poz alsak üwwwwwwwwww
üwwwwwwww şuan için çöküş için mavlar oluşmamışş eskiye bakarsak ama düşüş sürerse şelaleye dönüşmemesi için bi sebebde yokjelibon patronun death cross henüz yok..
şu grafiğe bakınca 40 - 50 binde aha zirve diye shortlayan vatandaş ne durumda diyede içimden geçirmiyor değilim hani
yani bu shortcu kardeşlerimizin nesli tükenmiş olması gerek üwwwwwwwww grafiğe bak yav25-60 nerden shortlarsan iflas üwwwwwwwwwwwww
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
haziran vade son gün inşallah herkez için bereketli olur
Nisan 2008 .....reloaded.....
![]()
Sn.Halojen beklentiniz devam ediyor mu? ediyorsa yeni vadeye mi taşındı? yoksa daha önce söylediğiniz biçimde 69500 altında iptal mi oldu?
Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
son B tepesinin uzun sürmesini bekliyorum.. minimum 1 hafta dolayında devam etmeli ki sinyal için yeterli zamanı kazanabilsin...fiyat beklentim yine aynı, 72.500-750 civarları...
nihayetinde tüm bunlar tahminden ibarettir,yanlış da çıkabilir... risk analizi şahsa özel olmalı... pozisyonlar başkalarının düşüncelerine göre değil, kişisel beklentilere uygun çerçevede alınmalıdır...
tünaydın.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri