selçuklu reis gece karadeniz seferindeymiş...
harap ve bitap bir haldeyim çarpışıp furuşmaktan ,seansa geçikecem diye elçi göndermiş
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Stro ne yaptın yaw..Mındar ettin parça pinçik ettin güzelim kızcaaazı yaww..üwww..CAnı yanmıştır kuzucuğun..tilifonu felan varsa versene bana teselli edeyim biraz.Tıbbi danışmanlık da veririm hem..üwwww
BANGA mühim
Günaydın hayırlı işer
Hayırlı Cumalar arkadaşlar
Günaydın.hayırlı cumalar, bol kazançlar,
68950-69200 ne öne kırılırsa oraya hızlanırız bence.
ATLOPATRO,
Benim gözüme çarpan güzel ilk 3 arasında küpe yok valla,
1) Burun (gercekten cool design)
2) Çene-Ağız kombinasyonu (tek başına çene ve tek başına ağız olarak aldığında çok yüksek not almaz ama kombinasyon olarak iyi not alır..1+1=3 sorunsalı)
3) Dİşler takma değilse gayet başarılı
Sadece kaşlara geçer not vermedim..insna fotograf cekilirken bi inceltir en azindan rengini açar...ula fotografçı hadi kız paspal avrupalı formatında, senin fotoşopun uyuyormuydu.....ez
ü
BANGA mühim
saraylı abi,
birşey soracağım STR ile ilgili.diyelim EMA 55 geçildi yukarı WMA lar zaten kesişmiş ama fiyatın ema 55 i kestiği yerde STOCH aşırı alıma girmiş.burada nasıl LONG olunuyor?çünkü longlarsak gömebilirler
tam tersi SHORT içinde sordum farzet abi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri