şayet 78.300 altına gelmeden yukarı bir atak yapabilirse bu düşüş son bir aşağı hamle yaparak tamamlanacak....
![]()
piyasa zayıf.. 78.300 altı görüldü.. üstteki olasılık iptal oldu..
sevgili halojen kolay gelsin, benim topiğe yazmıyorum küçük dilimleri kafa karışmasın diye....
bendekilerde 5 dk henüz sınanmadı 600 dahil denemedi,....buna kafa atacak, sıralamalr şöle 550, 825, 79100 şeklinde, 79100 üstü kalış tepki başlangıcı olur,...bu bu bar için,
kolay gelsin,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dipten kurtulamıyor bir türlü.. moment sıfır..muhtemelen yeni en düşükler görcez..
shorttan ala ala düşecekler, sonuçta hedefi bulacaklar, olay büyük kasa küçük kasadan tahsilat yapıyor, brasil artırdı burası düşürdü, bu şu demek buradan çıkş istendi, kademeli vuruştuğunu yazdık, sensex örneğin bu düşmese idi, veya tersi biz düşse idik o kalsa idi, bu tezimiz doğru deyildi, şimdi bu ara dönem düşüşü demek, mb falan bu işin hikayesi, 92.5 ta herkes aldı cebine,...
dolayısı ile şişip gidemeyenleri indirip şişliklerini alacaklar, cazip duruma gelene kadar, sonra buraya ve yumurta ikizine girip diğerlerini düşrecekler, bu kademeli vuruşma, buna ölçülü düşüş dedim, adıda kopuk seneryo,....bunu hükümet harfiyen uyguluyor, mb ise aslında direncini 74 de koymuştu, çok baskı yedi başkan ve yenildi, yapacağı bir şey yok,......uygun zamanda sıcak geri çağrılacak,.....bu da seçimle ilgili zamanlama buna göre olacak,....
halen ayı kelebeğinin etkisinde..bugün oluşan dip ihtimali bertaraf edildi... yeni dipler gelmeye başladı... 81bin üzerinde maliyetlendiğim kısaları tutmaya devam ediyorum..
![]()
Sn halojen 80 binden shortum .sizce haftaya flatt girmek iyi mi olur?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri