Sayfa 6/39 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
458 sonuçtan 61 ile 72 arası

Konu: Seviyeli Tartisma Ortami

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

bir açıklama yapayım artık..seansta m.ozkan nickli bir üye benim yazmadığımbir yazıyı bana maletti.ben de yazı benim değil.iyi oku önce dedim...sinirlendim..cevapta gelmedi..seansım etkilenir diye forumdan çıktım..ben çıktıktan sonra bu vatandaş arkamsan atmış.tutmuş.hepsi yalan..ispat et ..yoksa müfterisin..dedim...ve vatandaş küplere bindi..özel mesaj..şöyle yaparım..ben varya ben...cart..curt...
    olay budur....ben de çok korkuyorum.....ne olacak şimdi...

Teşekkür Teşekkür 
    85
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı traderx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam olmak lazım adam, küfür etmekle olmuyor, terbiyesiz herif, anatrendden gelmişim ben, 1-2 sene önce bu foruma geldim, adam bir üyelik tarihine bakar ama kafa yokki

anatrendin ne olduğuda herks biliyor, hissenetten atılanların buluştuğu yer zaten biraz efendiliğin ağırlığın olsaydı, oralarda takılmazdın, kimseye bir kızgınlığım falan yoktu, yalakalar saldırıya geçince benide çileden çıkardınız seviyemi düşürdünüz.
    Pardon ama yazılarınızı okuyunca Platon ya da Aristo yazıyor sandım, nasıl da erdem dersleri veriyorsunuz ne kadar güzel... Bir sonraki dersimiz ne üzerine üstat, bize sevmeyi de öğretecek misiniz?

Adam olmayı 30 yaşına gelmek sananlardan mısınız? İthamlar yönelttiğiniz kişiyi tanır mısınız ki hisse.netten atılıp atılmadığına karar veriyorsunuz? Müneccim misiniz afedersiniz?

Sizin seviye de endeks gibi maşallah, düşüp çıkıyor, ufukta ralli var mı ralli?

3. The Following User Says Thank You to Mete For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

şimdi düşünelim..bu vatandaş ben forumda yokken neden benimle ilgili olumsuz konuşuyor...kendisini tanımam..foruma geleli 2 gün oldu....fikri olan var mı?....
    kabadayı mı...forumun ağası mı?..

Teşekkür Teşekkür 
    85
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi düşünelim..bu vatandaş ben forumda yokken neden benimle ilgili olumsuz konuşuyor...kendisini tanımam..foruma geleli 2 gün oldu....fikri olan var mı?....
    kabadayı mı...forumun ağası mı?..
    Köyün * abi yorma kafanı

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mordak ne alaka... Bugün forumda bir yazısı bile yok.. Onu ne karıştırıyorsun kendi densizliklerine sabahtan beri.. 2 etti bu.. Mordak ı karıştırman..Onu mu fişeklemek istiyorsun ortalığaaa? ? ?
    Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mozkan yazacakken mordak mı yazdı acaba traderx.. yahu mordak bugün hiç yoktu ki ne alaka
    Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mordak ı niye sabahtan beri ortaya atıyorsun peki... Hadi buna cevap ver....

Gelsin senin yerine küfür etsin.. Sende zeytin yağı gibi temize çık diye mi?

Sabahtan beri mordak 1 kere foruma uğramadı.. Yazı yazmadı...

Neden Mordak?
    Alıntı traderx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mozkan, mordak işte bugün düşüncelerine destek verdiğim arkadaş her kimse, jerfin yalnış yazmışım, diyorum ya ben ne mozkanı ne mordağı tanırım nede bana küfür eden terbiyesizi.

arkamdan atıp tutacaklara söylüyorum bundan sonra cevap vermeyeceğim için, arkamdan atıp tutmamak kendi erdeminiz olur.

arkadaşım hastamısın sen....okuman yazman yok mu senin...................

nasıl isimleri karıştırıyorsun................

herkes burda bilir birbirini üzgünüm ama sanırım sadece sen yabancısın.........

kim ile tartışıyorsan tartış eee güzelde benim adımı neden yazıyorsun......
    kafan mı iyi senin nedir..........

yaw gerçekten şaka gibi......2 gündür foruma girdim hale bak........

tanımadığım etmediğim adamlar yok usta borsacı olan biri yok traderxyzt falan bu ne ya......

valla zor iş bunlar....neyse sabrımı zorluyarakta olsa.................

kolay gelsin diyorummmm....

7. The Following User Says Thank You to mordak For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

şimdi aklıma geldi..muhtemelen kısada yakalandı...bende tüm gün yukarı dedim...ve çok fazla yazdım....zararda olduğu için ayarı kaçtı....baz senaryom bu.....

9. The Following User Says Thank You to kamyon şöförü For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    536
    Toplam Teşekkür
    290 Yazısı Teşekkür aldı

sayın traderx ve sn catedral in yazma hakları bir süreligine durdurmak zorunda kaldım.

sayın traderx sayenizde aplamada ceza verdim mutlusunuzdur umarım.

neden bukadar buyulttunuz anlamış degilim yanı
    İletişim: mersiyk@voborsa.com

Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.

Teşekkür Teşekkür 
    1.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    536
    Toplam Teşekkür
    290 Yazısı Teşekkür aldı

şimdi aklıma geldi..muhtemelen kısada yakalandı...bende tüm gün yukarı dedim...ve çok fazla yazdım....zararda olduğu için ayarı kaçtı....baz senaryom bu.....
    sn SEREN I simdi zaten cevap hakkı yok kendisinin konuyu kapatmak en iyisi

Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.

12. The Following User Says Thank You to mersiyk For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaşım olayları bilmiyorum hızlı şekilde okudum fakat ne seni tanırım nede diğer arkadaşı........ama şuna eminimki sen bir çok saygı değer arkadaş tarafından haklı görüldüysen sen haklısındır......

böyle garip tipler var sen kafanı yorma......gereksiz yere atp yakmaya değmez bu tip adamlar için...bak keyfine........

bol kazançlar......

14. The Following 2 Users Say Thank You to mordak For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

senin alakan yok hiç olaylarla mordak.. sadece traderx isimleri karıştırdı.. mozkan dı çünkü o kişi..

16. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin alakan yok hiç olaylarla mordak.. sadece traderx isimleri karıştırdı.. mozkan dı çünkü o kişi..
    yaw valla bende şaşırdım jerfin......dün bir bakayım dedim ünlü borsacı arkadaş sn. maşuk un yazısını alıntı yapmış saçma sapan şeyler yazmış....

bugün böyle....ama arkadaş zaten akıllıya benziyor.......düşünsene isimleri karıştırıp yazıyor bu adam vob ta işlem yapamaz....vadeleri karıştırır kontrat türlerini karıştırır....işi zor bence.......düşünsene vob uzun diyor ama dolar uzunda............

iyi bak kendine....

18. The Following 2 Users Say Thank You to mordak For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    536
    Toplam Teşekkür
    290 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw valla bende şaşırdım jerfin......dün bir bakayım dedim ünlü borsacı arkadaş sn. maşuk un yazısını alıntı yapmış saçma sapan şeyler yazmış....

bugün böyle....ama arkadaş zaten akıllıya benziyor.......düşünsene isimleri karıştırıp yazıyor bu adam vob ta işlem yapamaz....vadeleri karıştırır kontrat türlerini karıştırır....işi zor bence.......düşünsene vob uzun diyor ama dolar uzunda............

iyi bak kendine....
    sn mordak bosverin zaten cevap hakkıda yok simdi zaten kati aplayada ceza verdim sn traderx yuzunden..morelim bozuk zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri