yakın tarihte bu güne benzer 31.12.2010 ve 06.01.2011 buldum. yalnız 06.01.2011 volatilitesi diğerine göre yüksekmişmişmiş.
yakın tarihte bu güne benzer 31.12.2010 ve 06.01.2011 buldum. yalnız 06.01.2011 volatilitesi diğerine göre yüksekmişmişmiş.
bugün çok konuştum, boş konuştumson bi hatırlatma yapıp inime çekileyim
IMKB 100 de TENKAN-KIJUN'u keserse heryer LONG olur. Bu ne diyenler indiklerden ıchi moku'ya bakabilir.
İyi seanslar.
80550-80025 grafta gözüken, yatay py bu aralıkta
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dün verdiğim 79200 hedefi 79225 ile görüldü,...zor zahmetli oldu, her türlü puştiliği denediler,..
usd ve faiz güzel yükseldi, faizde tersoluktan bahsetmiştik, 5 yerine 10 muhabbeti,
dün yine L DENGE ALMADAN (FAKE) DÜŞÜŞN TAM OLAMAYACAĞINDAN BAHSETTİK, ARALIK ÇOK GENİŞTİ,....
ŞİMDİ L tepki için iki yere var,
79350
78750,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
buradan devam,
ilave olarak 79350-78750 ye bağlı L talep kaldı,...
L talep beklentisi aralığın çok geniş olmasından 4750 puvan, burası komple göçerse 4750 puvan bu zor yani fake olmadan bu kadar puvanı vermezler, verirler çok sert düşüşe, o düşüş zaten şu benim hedeflere gider 61xxx lere,....
izleyelim,....
fibo diyor ki %0:78,3xx %100:81,3xx
adamlar temiz bir şekilde çıktı ve indi..bravo..
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
güzel düşüş aldık, L talep gelmedi, bu haliyle yarın 78750 geçilmedikçe, 76250 de belki gelir onada dönüp pek bakmamak gerekir,....
yarın cuma ve tahrir meydanı günü, gerilim günü,.....bu mısırdaki olayların başlangıcı olacak, mübareğin istifası ise dünya py saları açısından bunun finali olur, buna dikkat.....bana göre olaylar henüz başlamış deyil, yarın bu nedenle önemli bir gün olacak,
bir süredir dov oynaklığını ölçüyoruz biliyorsunuz, o nedenle dov kapanışı bu gün önemli olacak zira bunu ölçen indiklerimde değişimler mevcut,.....
gösterge faiz ise iyi yol aldı,..... usd de aynı şekilde, yarın bu ikisinin tepe yenileme günü olabilir bunları izleyeceğiz,...
bunların hepsinin biraraya gelişi ise beklediğimiz büyük düşüşü getirir,....
sonuçta 78750 yarın tepki için önemli yere, bunun dışndaki değerler için yön aşağı durmakta,...
cümleten iyi akşamlar,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri