Sayfa 5935/13018 İlkİlk ... 493554355835588559255933593459355936593759455985603564356935 ... SonSon
156216 sonuçtan 71.209 ile 71.220 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    2.246
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.878
    Toplam Teşekkür
    1.116 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geceye kısa devam ... ama para azaldı baya ....2 hafta öncesine geri döndüm ... vay anasını ... 2 hafta öncesi zaten tadı yoktu portfoyun aynı yere geri geldik .. ... dowda biraz kazandım longdan .. ama orada az kontratom var kurtarmıyor ..

amonra yolla artık patron şu 6. dalgayı kardeşini dövüyolar ... Astatin et bedduanı ... Sazan abi sende aşağı say gayrı dalgaları ne bitmez dalgaymış yaaw ..vay anasını ...

seansta olamıyorum tüm gün dışardayım o yüzdende durum böyle maalesef ...
    yapacak bişey yok üüğğğüğüğ
    Selçuklum Tosunum valla ne diyim saya saya bi hal olduk ama bu .erefsizler düşürmüyo işte gemi azıya almışlar şahlanıyolarda şahlanıyolar.Bende shortum ve bende aldığımı geri verdim.Yav gün içinde çalışıyoz bi halta bakamıyorum bi bakıyorum iyi diyorum 2 saat soona bakıyorumki almış yürümüş.Breh breh.

Teşekkür Teşekkür 
    2.246
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.878
    Toplam Teşekkür
    1.116 Yazısı Teşekkür aldı

Buradan döndü döndü yoksa ebemize atladılar Selçuklum!
    Ekli Resimler Ekli Resimler

3. The Following 4 Users Say Thank You to AMON RA For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

yafu birisi dur desin şu dow a...yeminle artık midem bulandı ya yükseliş görmekten...yeter ya düşelim arhadaş kırmızıyı özledim vallahi ya...yazık arhadaş kaç ocak söndürdüler kimbilir namussuzlar...

valla bende inanacam artık kriz mriz hikayeymiş gelmiş geçmiş en büyük kriz yalanıyla milleti silkelediler diyeceğim.bu ne arhadaş çık çık çık ebesinin nikahına vardılar.lem ne dalga kaldı ne deniz...bütün ayıları boğdular dalgalı denizde...

LONG ları da kaptırdık anasını satayım...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

5. The Following 6 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    Papazın Çayırı
    Teşekkür Teşekkür 
    44.228
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28.474
    Toplam Teşekkür
    8.404 Yazısı Teşekkür aldı

dow iyi idare etmiş durumu,kapanış % 1 üzerinde + olursa bugünkü 42325 zirvesinden başlar işlemler sabaha..
    kapanışı görelim hele..

7. The Following 2 Users Say Thank You to The Tatar For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

en çokta ew cileri parçaladılar ew nin de zayıf tarafı bu dalga deniz geliyor da dalganın boyu kestirilemiyor...

birde edebiyat yapıyorlar ya yok trende uyun uyun zart zurt kardeşim 20000 lerden 34 lere 3-4 haftada gelmiş adam manyakmı uzuna binsin daha elbette uygun fırsatta kısa kollayacak, hata ne olur çok ısrar etmek yanlış pozda ben Allahtan 4-5 kez kısa denedim bu aylık süre içinde hepsindede tokatlandım ama stoplarım sayesinde öyle büyük zarar yok sadece her pozda az az tokatlandık, arada zorda olsa uzun pozlar aldık kazandık, sonuçta biraz yara aldık, moral bozan ise sisteme uysaydık kafa yormadan en az 10000 puan getiri vardı.

37000 lerden 38000 lerden hala kısa bekleyenler oldu çoğu malesef silindi piyasadan.
    Allah sabır versin.
    işin güzel tarafı borsanın 50000 lerden düşüşlerde malda yakalanan ky eskisi gibi çok değildi o azınlıkta zararlarını kurtardı bu işin güzel tarafı.

9. The Following 3 Users Say Thank You to traderx For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    536
    Toplam Teşekkür
    290 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yafu birisi dur desin şu dow a...yeminle artık midem bulandı ya yükseliş görmekten...yeter ya düşelim arhadaş kırmızıyı özledim vallahi ya...yazık arhadaş kaç ocak söndürdüler kimbilir namussuzlar...

valla bende inanacam artık kriz mriz hikayeymiş gelmiş geçmiş en büyük kriz yalanıyla milleti silkelediler diyeceğim.bu ne arhadaş çık çık çık ebesinin nikahına vardılar.lem ne dalga kaldı ne deniz...bütün ayıları boğdular dalgalı denizde...

keşke başka birsey isteseymissin
    İletişim: mersiyk@voborsa.com

Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.

11. The Following 3 Users Say Thank You to mersiyk For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    8.938
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    83.393
    Toplam Teşekkür
    14.315 Yazısı Teşekkür aldı

Korkudan longda olamıcaz artık hehehe.
    "Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"

13. The Following 2 Users Say Thank You to Larossıan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Eee mersiyk yuh diyorum.1 haftadır ulaşabildim.

15. The Following User Says Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı traderx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en çokta ew cileri parçaladılar ew nin de zayıf tarafı bu dalga deniz geliyor da dalganın boyu kestirilemiyor...

birde edebiyat yapıyorlar ya yok trende uyun uyun zart zurt kardeşim 20000 lerden 34 lere 3-4 haftada gelmiş adam manyakmı uzuna binsin daha elbette uygun fırsatta kısa kollayacak, hata ne olur çok ısrar etmek yanlış pozda ben Allahtan 4-5 kez kısa denedim bu aylık süre içinde hepsindede tokatlandım ama stoplarım sayesinde öyle büyük zarar yok sadece her pozda az az tokatlandık, arada zorda olsa uzun pozlar aldık kazandık, sonuçta biraz yara aldık, moral bozan ise sisteme uysaydık kafa yormadan en az 10000 puan getiri vardı.

37000 lerden 38000 lerden hala kısa bekleyenler oldu çoğu malesef silindi piyasadan.
    Allah sabır versin.
    işin güzel tarafı borsanın 50000 lerden düşüşlerde malda yakalanan ky eskisi gibi çok değildi o azınlıkta zararlarını kurtardı bu işin güzel tarafı.

En son kısımdaki yazıyı bilme şansınız yok.Kimse de bilemez.Öğrenemez.Bir de büyükler diyoruz piyasayı götüren birisi alıyor sonra gazlıyor başkası.Sonra başka bir kişi daha geliyor devrediyor falan öyle böyle derken para çok kişiler giriyor açığa satanlar ile karşılasıyorlar.Sonra o açığa satanların panik alımları ile erken davrandıklarının cezasını çekiyorlar.O alımlar ile borsa daha da yeni zirveler görüyor.Arada gömlekçiler değnekçiler saldırıyor.Taaki birisi yeter artık bu kadar dediğinde alıcılar da azalıyor işte ozaman başlıyoruz.Sonra bu anlattıklarımın tersi yaşanacak.Kredili mal almalar.Borsa affetmez.Bunları yapan belirli grup değil.Piyasada çok büyükler var ve beraber hareket etmese bile birbirlerini kazıklasalar bile fiyatın artmasına talepten dolayı kimse engel olamıyor.Dow düşerken bile talep geliyorsa alıcı gerçekten çoktur.Ky py kavramları bir şey ifade etmiyor.Ben de ky yim ama verdiğim emir 4 kademe panikletti bugün vobu bazen.Burada her emir değerlidir.Eğer 1 adet kontrat işlem geçmez ise o kademe yıkılmaz veya kalkmaz.Bu bu kadar basit.Her adet değerlidir.

17. The Following User Says Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.077
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.831
    Toplam Teşekkür
    915 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

piyasa yazıktan anlarmı 70.000 lere gitse napıcanız

Teşekkür Teşekkür 
    8.938
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    83.393
    Toplam Teşekkür
    14.315 Yazısı Teşekkür aldı

Tek yapacağımız sisteme birebir uymak.
    "Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"

20. The Following User Says Thank You to Larossıan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    536
    Toplam Teşekkür
    290 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı cırcır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasa yazıktan anlarmı 70.000 lere gitse napıcanız

cırcır yazmak için benimi bekliyodun jerf nerde ?
    İletişim: mersiyk@voborsa.com

Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)