ama ben uygulayınca sapıtıyor...adamın birazda kısmeti açık olacak..[/QUOTE]
evet aynı dert bendede var malesef![]()
ama ben uygulayınca sapıtıyor...adamın birazda kısmeti açık olacak..[/QUOTE]
evet aynı dert bendede var malesef![]()
sabah dünkü shorttan ve bir sonraki trade den öpüldüm 325 pıvan emme şindik yine +700 puan kara geçirdi sistem...harfiyen uyarsan mama çok bu sistem işinde...
gün sonuna LONK kalacağımı sanmıyorum 43.000 olursa kalırım...yoksa flatler çıkarım uygun bi yerden sanıyorum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bende düşecek diyodum 35500 e ama stopladık çıktık yoksa 42000 den 6000 puan bitirir adamı pusuda bekiyodum bugun ortam ve zemin müsait uzun için artık tehlike zamanı
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Merhabalar
42325 görülmesi önemli idi
41775 stop
1/3 ünü gönderdim...42.075 ten...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
300 den full short geceye.
yahu ne zaman sevinsem 300 puan düşüyor insan psikolojisne çok ters bir oyun bu![]()
42100 ful short ta benden![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dow fake atıyor gibi geliyor bana,az daha versinler kısa kalıcam geceye..
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri